Podignite Addiko Blic gotovinski kredit, a banka vam poklanja 2% kredita! – Jabuka.tv

Podignite Addiko Blic gotovinski kredit, a banka vam poklanja 2% kredita!

U Addiko banci vrijeme darivanja još uvijek traje. Svi klijenti, koji za Addiko Blic gotovinski kredit apliciraju u razdoblju od 18. do 22. siječnja i isti im bude odobren, na poklon će dobiti ukupno 2% iznosa realiziranog kredita.

I u ovu godinu ulazimo s promotivnim akcijama kojima nagrađujemo naše klijente. Obzirom da siječanj, zbog povećanje potrošnje u prethodnom razdoblju, mjesec kada ljudi imaju potrebu za dodatnim novčanim sredstvima, odlučili smo se za opciju poklona ukupne vrijednosti 2% podignutog kredita, kako bismo dodatno pomogli njihovom kućnom proračunu, istaknula je Belma Sekavić Bandić, članica Uprave Addiko Bank d.d. Sarajevo.

Sve Addiko proizvode i usluge, kao i posebne prodajne akcije, kreiramo prema željama i potrebama naših klijenata. Zbog toga ćemo, kao i zbog interesa da naše posebne Addiko Red akcije traju duže, odmah u siječnju realizirati prvi ovogodišnji Addiko Red Week, koji će trajati cijeli tjedan, izjavio je Srđan Kondić, predsjednik Uprave Addiko Bank a.d. Banja Luka.

Kao i tijekom prethodnih Addiko Red Week akcija, aplicirati za Addiko Blic gotovinski kredit možete u najbližoj Addiko poslovnici, online – putem web stranice addiko.ba, pozivom Addiko kontakt centra, kao i na službenoj Facebook stranici Addiko banaka u BiH.

*PR članak