Počinje turneja: Pogledajte popis koncerata Baby Lasagne

Nakon spektakularnog nastupa na Eurosongu, Baby Lasagna postao je jedno od najtraženijih imena na glazbenoj sceni.

Svojim jedinstvenim stilom i zaraznom energijom osvojio je srca publike diljem Europe. Brojni obožavatelji sada imaju priliku uživo gledati njegov nastup.

Nakon što je napravio odličnu atmosferu na dočecima u Zagrebu i Umagu te Sea Star Festivalu, pred Baby Lasagnom je sezona brojnih koncerata.

U petak je nastupio u Rijeci u sklopu Student Day Festivala, potom u subotu nastupa u Boogaloou u Zagrebu.

U Split stiže 21. lipnja, a u Primošten 29. lipnja. U kolovozu je u Šibeniku i Varaždinu, a u rujnu u Poljskoj i u Karlovcu na Danima piva.

Tri velika zagrebačka koncerta na Šalati predvidjena su za 12., 13. i 14. rujan, nakon čega slijedi Ljubljana, Beč i konačno Milano u listopadu.

Foto: Marko Picek/PIXSELL

(www.jabuka.tv | Foto: Luka Batelic/PIXSELL)

2 komentara

  • A i ovo je brate neka velika i brzinska propaganda bila oko eurosonga i ovog našminkanog po meni i po mnogima običnog momčića koji ama baš ništa vanserijski i nešto super talentirano – posjeduje u svom nazovi pjevanju. Di su sad članci i o Lazanji ? Neko je dobro pokupio slag s torte tj. pokupio love na osnovu brzinske jednotjedne medijske propagande o ovom liku koji je totalni prosjek, ništa posebno, i vidit ćete i evo svi vidimo da lik ne zaslužuje niti ima nekakve nadserijske i nadprosječne glazbene vrijednosti da bude neka medijska zvijezda. Obični likčić kakvih ima na tisuće i tisuće, ništa posebno. No eto mediji i medijska propaganda čini čuda.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.