Počinje dvodnevna konferencija “Sfera 2022: Fasadni sistemi i ventilirajuće obloge”

U utorak, 29. ožujka počinje dvodnevna XI konferencija “Sfera 2022: Fasadni sistemi i ventilirajuće obloge’” u Sarajevu, Hotel Hills, koja će okupiti privrednike i preduzetnike iz cijele regije.

Organizator je Sfera d.o.o. Mostar, u saradnji sa Građevinskim fakultetom “Univerziteta Džemal Bijedić” iz Mostara, Arhitektonskim fakultetom Sveučilišta iz Zagreba, te u partnerstvu s Institutom za standardizaciju BiH.

Konferencija će okupiti regionalne predavače i stručnjake koji će govoriti o različitim tematskim jedinicama koje će se obrađivati.

Predavače pogledajte na LINKU.

Teme konferencije i program pogledajte na LINKU.

Ulaz na konferenciju je besplatan, a prijaviti se možete putem LINKA.

Konferencija se sastoji od sajamskog i znanstvenog dijela. U sajamskom dijelu, kompanije s područja cijele regije predstavljaju svoje novitete i proizvode, dok se u znanstvenom dijelu predstavljaju aktualni projekti, inovacije i novosti.

Na konferenciji će se predstaviti i Online izložba fasadnih sustava koju je kompanija Sfera d.o.o. organizirala 2021 godine, a čiji će projekti regionalnih arhitekata biti predstavljeni u znanstvenom dijelu konferencije.

Drugog dana događaja održat će se i panel diskusija o temi konferencije, a cilj konferencije je razmjena znanja i iskustva, uspostavljanje međunarodne i domaće suradnje, te spajanje struke i znanosti.

Sponzori konferencije su: Terrasit Insulation, Baumit, Sika, Eps Laštro, Feal, Fundermax, Krug, Alumil. Partneri: Metal tehnologija, Knauf Insulation, Ejot, Knauf, Iso Span, Xella, Austrotherm, TKK, Laminam. Izlagači i prijatelji: Lunos, Proventuss, Ceresit, Senigor, Sport net inženjering.

(www.jabuka.tv)