Počeo Oktoberfest

Trodnevni Oktoberfest počeo je u petak navečer na Festivalskom trgu Parka Sajmište u Širokom Brijegu.

Zbog tehničkih problema, početak programa prve večeri je bio prolongiran, no ni to nije poremetilo Širokobriježane i goste da uživaju pivi i kobasicama te u nastupu Dva i po čo’eka.

Na festivalu se može naći devet vrsta točenog piva: Franziskaner, Beck’s, Erdinger, Estrella, Bitburger, Hercegovačko, Kostrizer, Benediktiner pšenični i Benediktiner svijetli.

Pored toga u ponudi će se naći i više vrsta piva u bocama, a to su: Benediktiner (Hell, Weiss, Dark), Bitburger, Estrella Damm Daura i Lemon, Halewood Crabbies Ginger Beer, Piva Medvedgrad (Zlatni medvjed, Grička Vještica, Dva klasa, Crna kraljica, Hladno pivo.

Osiguran je kutak Jagermeistera gdje će se posluživati žestice, a naravno na festivalu će se naći nešto i za otriježnjenje u vidu vode i sokova.

Kad je riječ o hrani u ponudi su pivske kobasice, debrecinke i kranjske kobasice sa sirom, a na svakoj kućici bit će i pivskih pereca. Također treba istaknuti kako su osigurani brojni pokloni za posjetitelje.

U preostala dva dana u glazbenom programu predviđeni su nastupi domaćih izvođača. U subotu, 9. listopada DJ-ing će krenuti od 17:00 sati, a od 20:00 sati posjetitelje će zabavljati Mokarski tamburaši.

U nedjelju, 10. listopada, DJ kreće već od 16:00 sati, a od 18:30 sati očekuje se nastup mladog benda Rock Trajanja, a od 20:30 sati na pozornicu stiže bend Not Jane s čijim nastupom će festival biti zatvoren.

Organizatori pozivaju sve ljubitelje vrhunskog piva i ukusnih kobasica, kao i sve ljude dobre volje željne zabave da dođu ovih dana u park Sajmište i uživaju u širokobriješkom Oktoberfestu.

(www.jabuka.tv)

31 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.