Počeo najstariji malonogometni turnir u regiji

U organizaciji MZ Kočerin i HKUD-a Kočerin, u sklopu tradicionalne manifestacije ”Briješka zvona 2015.”, a u povodu svetih Petra i Pavla zaštitnika župe Kočerin svečano su otvoreni ‘Dani Kočerina 2015.’

Župnik župe Kočerin fra Mario Knezović sazvao je blagoslov na sudionike manifestacije, posjetitelje, kao i na organizatore manifestacije. Fra Mario je izrazio nadu da će već sljedeće godine s obzirom na tradiciju na Kočerinu ponovno oživjeti nogometni klub, te se natjecati u međužupanijskoj nogometnoj ligi.

Gradonačelnik Kraljević je otvarajući manifestaciju ‘Dani Kočerina 2015.’ istaknuo da je Široki Brijeg grad športa, ali i kulture što pokazuju brojni športski klubovi i kulturno-umjetnička društva, te rekao da će Grad Široki Brijeg svakako pomoći u radu i funkcioniranju Nogometnog kluba ‘Kočerin’.

Nakon otvaranja manifestacije ‘Dani Kočerina 2015.’ odigrane su tri utakmice 37. tradicionalnog malonogometnog Petrovdanskog turnira najstarijeg turnira u regiji. Ove godine na turniru sudjeluju 42 ekipe, s tim da je organizator odredio osam nositelja turnira sukladno prošlogodišnjem plasmanu (četiri ekipe) i najkvalitetnije ovogodišnje momčadi (četiri ekipe).

Rezultati prvog dana turnira:

MZ BIOGRACI – DON ANGELO 4:2
FRIZERSKI SALON MIĆO – MZ TRN 6:1
MZ DUŽICE – MRVELJI POSUŠJE 1:5.

Turnir se nastavlja u ponedjeljak s početkom u 19.30 sati.

U sklopu manifestacije ‘Dani Kočerina 2015.’ i ove godine će biti održana večer folklora (27. lipnja 2015.).

(www.jabuka.tv)

7 komentara

Komentiraj: