Počele prijave za 25. Mediteran Film Festival

Otvoren je natječaj za prijavu dokumentarnih filmova za 25. Mediteran Film Festival, koji će od 8. do 12. listopada 2024. biti održan u Širokom Brijegu.

Na natječaju mogu sudjelovati autori dokumentarnih filmova iz mediteranskih zemlja koji svoje prijave pošalju do 31. srpnja 2024. godine. Detalji s uvjetima prijave, kao i sama prijavnica, nalaze se na službenoj web stranici Festivala.

Mediteran Film Festival dijeli filmove u natjecateljskom programu u dvije kategorije – selekciju kratkog dokumentarnog filma, u trajanju do 30 minuta, te selekciju dugog dokumentarnog filma, u trajanju više od 30 minuta. Selektor festivala pregledat će sve filmove koji budu poslani najkasnije do 31. srpnja 2024. i čija prijava bude ispunjavala sve zadane uvjete.

O najboljima će za vrijeme 25. MFF-a odlučivati šesteročlani međunarodni žiri, koji će ocjenjivati filmove iz obje selekcije te tako dodijeliti MFF projektore u dugometražnoj, odnosno kratkometražnoj selekciji.

Za najbolju kameru nagradu će dodijelit Asocijacija snimatelja i snimateljica u Bosni i Hercegovini, a tradicionalno svojim glasovima za omiljeni film jednu nagradu dodijelit će i publika Festivala.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.