Počela pretprodaja ulaznica za 2Cellos u Mostaru

U koncertnom rasporedu 2Cellosa 14. kolovoz je rezerviran za Mostar. Svoj drugi koncert u Mostaru, Luka i Stjepan će, uz pratnju bubnjara Dušana, održati na otvorenom-ljetna pozornica KSC Kantarevac.

Kao i obično, interes za njihovim koncertom je jako velik i organizatori su već krenuli s pretprodajom ulaznica. Publika željna posebnog glazbenog doživljaja, kakav 2Cellos zaista i jesu, do ulaznica mogu po povoljnijim cijenama. U pretprodaju puštamo 1500 ulaznica, koje se mogu kupiti po cijeni 25 KM za tribine (slobodno sjedenje), parter sjedenje (VIP 2) za 35 KM, a VIP 1 idu u pretprodaju po 45 KM. Prodajna mjesta su sustav KupiKartu.ba, te u Mostaru info pult Mepas Mall-a i Forest lounge bar.

Ulaznice možete kupovati i online na KupiKartu.ba

Glazbeni dvojac koji je osvojio svijet u BIH već tradicionalno dolazi pod generalnim pokroviteljstvom BH Telecoma, kompanije koja prepoznaje i podržava vrhunske glazbene događaje, a u organizaciji agencije PRimera.

U Mostaru će odsjesti u novootvorenom, luksuznom hotelu Mepas, a koncert je podržala i Visoka škola ‘Logos centar’.

Medijski partneri koncerta su RSG, RDV, Radio plus, Elite media, TV1, bljesak.info, jabuka.tv, pogled.ba, portaloko.hr, muzickazona.ba i Dnevni list.

(www.jabuka.tv)

Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.