Počela isplata mirovina za svibanj

U ponedjeljak je u Federaciji Bosne i Hercegovine krenula isplata mirovina za svibanj.

Iznosi mirovine isti su kao i prethodni mjesec, što znači da najniža mirovina 371,77 maraka, zajamčena 465,87 maraka, a najviša 2.174,48 maraka.

Ukupno potrebna sredstva za isplatu mirovina za svibanj s uračunatim troškovima iznose oko 185 milijuna maraka, doznaje se iz Federalnog zavoda za mirovinsko i invalidsko osiguranje.

(Fena)


8 komentara

  • Ova slika u dtvarnosti prikazuje naseg penzionera. Malo ima i to treba podjeliti na puno strana. Tako da ne ostane nista….

  • Kako vas nije sramota dati ljudima sa 65 godina i četrdeset odrađenih godina mirovinu 465 KM a samo su oni odradili puni staž za razliku od ovih povlaštenih bezobrazno visokih mirovina sa malo staža.
    Za 15 godina staža mirovina 371 KM a za puni staž od 40 godina mirovina veća za samo 95 KM tj. 12 KM po godini staža odrađenog,sramota????????To
    nigdje na svijetu nema već na ovom jadnom Balkanu.

  • 50% Sirokog prima penziju koju je sredilo tako sto je izmislilo da je bolesno ili nije nikad radilo, dok s takvima raspodjele ne moze doteci, nisu zaradili a primaju, gdje to jos ima, a u crkvi prvi, imaju vremena hodat jer su u penziji – zacarani krug ali tako drzava ne moze napredovat

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.