Počela isplata invalidnina za RVI i nositelje ratnih odličja za studeni

Federalno ministarstvo financija osiguralo je sredstva za isplatu invalidnina za ratne vojne invalide, obitelji poginulih branitelja te nositelje ratnih odličja za studeni 2018. godine.

Ukupan osigurani iznos je 24.963.062,61 KM.

Nalozi za isplatu invalidnina tim kategorijama upućeni su prema bankama, priopćeno je iz Ministarstva financija FBiH, prenosi Fena.

(www.jabuka.tv)


6 komentara

  • JMS svi korisnici lažnjaci, svi kupljeni invalidi, svi lažni branitelji, svi kupljeni odličjaši, JMS po sto puta, po tisuću puta. Kako se mogu ispovjediti i pričestiti, a kradu i ne kaju se, kako mogu na misu, a kradu i krađom se hvale, kako mogu vjerovati u Boga, a po njem,o se’u svakoga dana, lažu Ga, izruguju Mu se, ismijavaju Ga? Boje li se da će njihova djeca ili djeca njihove djece snositi posljedice njihova višedecenijskog potkradanja drugih, kojima su oteli i otimaju ono što im kruh svagdašnji znači? Boje li se Boga imalo ili su se asimilirali sa islamistima koji prodadoše vjeru za večeru, kako vole etiketirati iste one koji su im uzor u ponašanju?

    1
    1
  • Postoje li jos zivj ljudj u svakom kvartj,ulicj selu koji znaju kako je bilo,tko je ostao i branio zemljh j isao na ratista,tko se pokupio i pibjegao,i sta smo prozivili sve psihicki i fizicki mj koji smo ostali’ A sada nam se prigovara za pusljivih 200 KM ,krojtaman za depresive( jer ne mozs se biti normalan pored svega sto si dozivio i sto se sad cini) i proglasava kradjomA oni koji su pobjegli,lipo zaradili,sacuvali zdravlje i imanje a poslije i pokupovali ratni staz kroje sudbinu domoljuba i pfistaju na sve za dobru veceru s drugovima iz svih redova,Prezivjece se i bez JdebelomiMursadom kura ali narode opameti se i vidi za koga si se i i za sto borio,Nego napraviti popis svih boraca,gdje i kada su se borilu,svih dezertera koji morajh nadoknaditi za cuvanje barem njihovog imanja,svih onih kojivsu bili bolesni i nisu izlazili iz kuce dok su drugi odlazili na bojisnice i onj koji su cekali popise za teren iz kkmpjutera,njih je bome puno bilo i prema tome odrediti visinh naknade a ns prema jednom dr gt mr prdezu Stojicu koji kroji sudbine s debelomi

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.