Počela distribucija Markica – premija osiguranja za 2012.

Zavod za zdravstveno osiguranje Županije Zapadnohercegovačke započeo je distribuciju markica, odnosno godišnjih premija osiguranja za 2012. godinu. 

Markice će se distribuirati u područnim uredima Zavoda za zdravstveno osiguranje ŽZH-a, prema mjestu prebivališta osiguranih osoba, do 31.ožujka 2012. godine. Kako doznajemo iz Zavoda za zdravstveno osiguranje, distribucija u Grudama započela je 4. siječnja, a cijena godišnje premije, koja je ove godine plave boje, iznosi 20 KM.

Korisnici stalne socijalne potpore oslobođeni su plaćanja premije osiguranja, uz predočenje dokaza odnosno prijave na osiguranje preko Centra za socijalnu skrb, javlja Boboska.com

Više informacija osiguranici mogu dobiti u područnim uredima Zavoda za zdravstveno osiguranje Županije Zapadnohercegovačke ili na www.zzozzh.com.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

  • a sta je sa ljudima koji su na biro-rada pa nemaju ni oni primanja i oni su socijalni slucaj zasto ono nisu oslobodjeni placanja markica

  • a sta je s onima koji plažaju doprinos na zdravstveno osiguranje na puni iznos recimo 400 KM mjesečno..znaci ko to j… opet plati tu markicu..mislim da je suludo.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.