Pobjednik Supertalenta šokirao: Mateja će nastupati s drugim

Fenomenalni plesni i ljubavni par, Emil i Mateja, koji su jednodušno osvojilii žiri io gledatelje pred malim ekranima te zasluženo trijumfirali u “Supertalentu” neće još dugo ubirati aplauze kao par.

Sjajni plesač zagrebačkog kazališta “komedija” u 37. je godini, naime, donio odluku o – umirovljenju. ”Ispred mene je još koji mjesec i onda idem u zasluženu mirovinu. Meni je 37 godina, ovo mi nije početak. Još ću se neko kraće vrijeme zabavljati s ovim, a Mateja će ipak morati malo duže” – otkriio je Emil, kako piše Dnevnik.hr, te dodao kako će svoju Mateju bodriti i gledati bez obzira na to što će na pozornici biti s drugim muškarcem.

Zanimljivo je i kako Emil nije oduvijek bio zaluđen plesom.

”Nisam se oduvijek želio baviti plesom. Još uvijek nemam stav o svemu tome što se događa, ali se događa…” – rezimira Emil kroz smijeh, te otkriva kako se on, za razliku od Mateje, znatno opakije borio sa strahom od visine, koja je itekako prisutna u njihovim plesnim točkama.

”Očito da se muškarci više boje visine. Meni je to bilo strašno u početku. Išao sam gore-dolje. Znojili su mi se dlanovi, nervoza me hvatala, ali tijekom vremena je sve to popustilo. Ispalo je da ja u dosta situacija moram biti više od nje. Njoj nije bio problem kad je pokušavala doći na tu visinu na kojoj sam ja, dok je meni to stvaralo problem!” – iznenadio je Emil i ovim priznanjem.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.