Pljačka bankomata u Rovinju: Razneseno pola Konzuma – Jabuka.tv

Pljačka bankomata u Rovinju: Razneseno pola Konzuma

U noći s nedjelje na ponedjeljak u Rovinju opljačkan je bankomat na predjelu Borik. Prema prvim informacijama iz policije ni u jednom slučaju nije odnesen novac, a bankomati su bili u sklopu Konzumovih trgovina.

Iz glasnogovorništva policije Regional Express doznaje da su rovinjski policajci dojavu o eksploziji bankomata u Ulici Matije Vlačića Ilirika zaprimili u 1.40 sati. Policijski službenici obavljaju očevid i tragaju za počiniteljem. Osim materijalne štete, ozlijeđenih nema.

Oko 1,30 sati, uz pomoć eksploziva dignut je u zrak bankomat Zagrebačke banke u sklopu Konzumove trgovine u ulici Matije Vlačića Ilirika u rovinjskoj četvrti Borik, no nitko nije stradao, izvijestila je Policijska uprava istarska.

Uslijed jake detonacije i silne eksplozije bankomat je potpuno uništen, dijelovi su se razletjeli u krug od 30-tak metara, oštećenja su nastala i na Konzumovoj trgovini, a oštećen je i jedan osobni automobil koji je bio parkiran u neposrednoj blizini, s druge strane ceste.

“U eksploziji nitko nije stradao, a nepoznati počinitelji za kojima se intenzivno traga, nisu uspjeli otuđiti novac iz bankomata”, rekla je glasnogovornica PU istarske Nataša Vitasović. Očevidom je utvrđeno da su za sada nepoznati pljačkaši uporabom plinske eksplozivne smjese provalili u bankomat koji je uslijed eksplozije u potpunosti uništen.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.