Plenković: Žao mi je da Milanović ne poštuje zakonski okvir o Danu državnosti – Jabuka.tv

Plenković: Žao mi je da Milanović ne poštuje zakonski okvir o Danu državnosti

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske i HDZ-a Andrej Plenković rekao je u petak da mu je žao, ali i “jako čudno da predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović ima stav koji “gotovo ne poštuje pozitivni zakonski okvir koji je donio Hrvatski sabor, a to je da je Dan državnosti 30. svibnja.”

Plenković je ponovio i da je mogući Milanovićev neizlazak na izbore poruka Bernardiću i onima koji su glasali za njega na predsjedničkim izborima ali, kaže, to nije njegov problem, prenosi Hina.

Upitan hoće li predsjednik države doći na sutrašnji program u povodu Dana državnosti, premijer je rekao da su oni pripremili program koji kreće s polaganjem vijenaca na Mirogoju, a nakon toga je predviđena sveta misa u crkvi sv. Blaža na kojoj, koliko je on čuo, Milanović neće biti.

Onda je predviđen program na Trgu svetog Marka gdje ćemo mi isto biti, a čuo sam da on neće biti, bit će i plotuni s Medvedgrada, njih 30 za 30 godina hrvatske državnosti, a navečer i koncert ispred HNK-a gdje ćemo mi biti, a čuo sam da on ni tamo neće biti, dodao je.

Plenković: Škoro je odigrao ključnu ulogu u pobjedi Milanovića, tu priču nećemo gledati ponovno

Plenković: Milanovićev odlazak iz Okučana je kukavičluk

(www.jabuka.tv)


8 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.