Plenković zajedno s Čovićem otvorio hrvatski konzulat u Livnu

Hrvatski premijer Andrej Plenković poslijepodne je, zajedno s hrvatskim članom predsjedništva BiH Draganom Čovićem, u Livnu u BiH otvorio konzulat Republike Hrvatske.

Plenković je kazao da je otvaranje konzulata u Livnu iznimno važno te da će pridonijeti povezivanju Hrvatske s Hrvatima i hrvatskim državljanima u BiH, kao i s državom Bosnom i Hercegovinom.

Također je istaknuo kako je jedan od hrvatskih strateških interesa razvijanje odnosa s BiH, te ravnopravnost Hrvata u toj zemlji.

Čović je naglasio da ono što radi hrvatska vlada i premijer Plenković daje nadu Hrvatima u BiH da ostvare jednakopravnost.

(Hina)


4 komentara

  • Koga zapošljavati u tim diplomatsko- konzularnim predstavništvima. Tu su uhljebe i sve sami bivši komunistički dužnosnici ili djeca bivših udbaša i direktora Dobro zarađuju a ne eksponiraju se .

    10
  • Zamisljeni projekt da i ovo malo hrvata rasele… A to koga zaposljavaju u drzavne firme i institucije i sa ove strane granice i ove druge. Pa jasno svoje, partizanija i udba. Njihova djeca, unucadi i sada vladaju…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.