Plenković s kardinalom Puljićem razgovarao o položaju Hrvata u BiH – Jabuka.tv

Plenković s kardinalom Puljićem razgovarao o položaju Hrvata u BiH

Hrvatski premijer Andrej Plenković razgovarao je u Zagrebu s vrhbosanskim nadbiskupom kardinalom Vinkom Puljićem.

Plenković je informaciju o sastanku objavio na svom Twitter profilu.

S vrhbosanskim nadbiskupom kardinalom Vinkom Puljićem, o daljnjoj suradnji Vlade RH sa Zakladom Vrhbosanske nadbiskupije te realizaciji kulturnih i vjerskih projekata važnih za položaj Hrvata u BiH, napisao je Plenković.

(www.jabuka.tv)


5 komentara

  • Mislim da je Kardinal Puljic ovaj puta bio iskren i da je rekao pravu istinu stanja u BiH i da je realno pojasnio polozaj hrvatskog naroda u Federaciji i citavoj BiH i da je konacno iskreno progovorio o bosnjackoj pokvarenoj politici naspram hrvata u BiH… Bojim se da su ovo zadnji momenti da se nesto poduzme u spasi hrvata katolika i njihove opstojnosti kao konstitutivnog naroda i ravnopravnog bosnjacima i srbima…

  • Crkva odnosno jedna vjerska zajednica naplaćuje od, već mitskog, hadezeja procent. Jer šta, sklopilo se onomadne sa centralom u Vatikanu ponešto i financijskih ugovora, na koje postoje neke opravdane sekularne primjedbe, a prekrižilo hrvate (koji su uglavnom po potrebi i katolici) izvan ErHa, i sad se eto udjeljuje nekakav “šićar za kulturu i umjetnost”. Haha. Koja šprdačina.
    P:S: Sretan “ko nas bre zavadi”, svima koji slave.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.