Plenković: Postojeće mjere se produljuju, razmatraju se i dodatne | Jabuka.tv

Plenković: Postojeće mjere se produljuju, razmatraju se i dodatne

Hrvatski premijer Andrej Plenković u nedjelju je nakon sastanka sa članovima nacionalnog Stožera civilne zaštite najavio da će se sutra produžiti trajanje protuepidemijskih mjera, razmotrit će se i dodatne, a Stožer će ponovno održavati konferencije za medije, tri puta tjedno.

Stožer je najavio da će sutra krenuti s produljenjem svih postojećih mjera. Razmatraju se eventualne dodatne mjere koje bi mogle ići u pogledu razmatranja opcija i konzultacija s ministrom znanosti i obrazovanja oko online nastave na sveučilištima i mjere je koje se odnose na mogućnosti rada od kuće, rekao je Plenković nakon sastanka s Nacionalnim stožerom civilne zaštite.

Od ponedjeljka u 11 sati Stožer civilne zaštite vratit će se konferencijama za medije u terminima ponedjeljak, srijeda, petak, dodao je, javlja Hina.

Plenković je upozorio da je situacija i dalje ozbiljna te ocijenio da je zdravstveni sustav u stanju izdržati pritisak epidemije.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

  • Jadan ne bio tek počinje. Odmah je ova senilna lutka na koncu najavila glavno. “Borba” protiv Corona virusa tek slijedi. Što će reći nastavlja se RAT protiv čovjeka i njegovih osnovnih prava. Kad se ljudi osvijeste bit će kasno. Živjet ćemo u neviđenoj tiraniji bez ikakvih prava pod potpunom kontrolom. To je cilj svega ovoga. Trump im je smetao jer se oteo kontroli. Pa su napravili neviđenu PLJAČKU na izborima i sad će se priča ubrzati. Vi što još vjerujete u ” smrtonosni virus” i navijate za mjere, uskoro ćete se gorko kajati. Na kraju ako još uvijek vjerujete službenoj priči nakon 7 mjeseci LAŽI i NEBULOZA, kontradiktornih i majmunskih objašnjenja koje ne bi dijete od 5 godina s gramom mozga prihvatilo zaslužujete ono što će vas snaći.

Komentiraj: