Playboyjeva zečica pobjegla iz BiH

Slobodanka Tošić, bivša Miss fotogeničnosti BiH i Playboyjeva zečica, koja je osuđena na dvoipolgodišnju robiju zbog pripadnosti zločinačkoj organizaciji Darka Eleza i sudjelovanja u pokušaju ubojstva Đorđa Ždrale 2006. godine, pobjegla je iz BiH.

Kako je objavio Faktor, Interpol je za njom raspisao crvenu tjeralicu po nalogu Suda BiH, a fatalna ljepotica traži se zbog izdržavanja zatvorske kazne, ali i zbog sudjelovanja u pokušaju ubojstva.

Inače, bivša misica je uhićena u Hrvatskoj u srpnju 2015. godine i izručena BiH jer se nije odazivala na pozive Suda BiH. Neko vrijeme je provela u pritvoru da bi u kolovozu prošle godine bila puštena na slobodu te su joj određene mjere zabrane. Prvostupanjska presuda joj je izrečena u ožujku ove godine, a tada je novinarima i dalje tvrdila da je nevina te se žalila na ograničenje kretanja.

Prvostupanjska presuda potvrđena joj je polovinom srpnja, a ona nije dugo čekala te je pobjegla prije upućivanja na izdržavanje kazne.

Inače, Slobodanka Tošić bila je jedna od optuženih u predmetu ”Lutka”, ali je postupak u odnosu na nju razdvojen. Optužnica je tereti da je u travnju 2006. godine Đorđa Ždralu namamila u klopku Darka Eleza u naselju Vranješ. Na Ždralu je tada, dok se nalazio u automobilu, ispaljeno više hitaca iz vatrenog oružja, ali je uspio pobjeći.

(www.jabuka.tv)


10 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.