Plavo-bijeli krenuli s pripremama za novu sezonu, Jurilj i Pehar na probi – Jabuka.tv

Plavo-bijeli krenuli s pripremama za novu sezonu, Jurilj i Pehar na probi

NK Široki Brijeg pripreme za novu sezonu započeo je u srijedu u klupskom kampu “Musa-Karačić”.

Plavo-bijeli prvo pretkolo Europske lige igraju 11. srpnja, a na prozivci i prvom treningu nazočila su 28 igrača.

Na početku priprema nogometaše Širokog Brijega pozdravio je još uvijek aktualni predsjednik klub Miro Kraljević, sportski direktor Dalibor Šilić, a glavni trener Goce Sedloski iznio je svoja očekivanja od igrača na pripremama.

Uvodne pozdravne riječi uputio je predsjednik kluba Miro Kraljević

Iz prošlogodišnjeg kadra ostali su Martin Zlomislić, Josip Barišić, Toni Nikić, Josip Kvesić, Dino Ćorić, Bernardo Matić, Stipo Marković, Dominik Kovačić, Ante Hrkać, Bože Vukoja, Mateo Marić, Ilija Mašić, Ivan Enin, Danijel Kožul, Mato Stanić, Luka Knežević, Josip Bešlić, Domagoj Marušić, Mario Babić, Zvonimir Vukoja, Petar Franjić, Dražen Bagarić i Stipe Jurić.

Dva nova imena na probi

Njima su iz juniorske momčadi priključeni Kristijan Medić, Lovro Musa i Stanko Marić, te, kako je portal Jabuka.tv ranije najavio, vratar Josip Pehar i krilni igrač Alen Jurilj koji se nalaze na probi i o čijem će eventualnom angažmanu odlučiti stručni stožer na čelu s Gocom Sedloskim.

Vratar Josip Pehar priključen je prvoj momčadi kako bi pojačao konkurenciju mladom Martinu Zlomisliću

Jurilj je podrijetlom iz Širokog Brijega, a u karijeri je nastupao za mlađe selekcije GNK Dinama i NK Zagreba te NK Kustošiju i Dinamo II. Ugovor s Dinamom mu istječe tako da ostaje za vidjeti hoće li Široki biti njegov novi klub. Jurilj je zabilježio i pet nastupa za U19 reprezentaciju BiH.

Podsjetimo, klub su do sada napustili: Luka Bilobrk, Josip Ćorluka, Eliomar Correia Silva, Borna Petrović, Zvonko Pamić, Marin Popović, Marko Perković, Luka Begonja i Tomislav Turčin, a očekuje se dolazak nekoliko igrača.

Krilni nogometaš Alen Jurilj, inače podrijetlom Širokobriježanin, nalazi se na probi

Mario Kvesić trenira sa Širokobriježanima

Najzanimljivija vijest za navijače Širokog Brijega s prvog treninga momčadi, je da zajedno s Plavo-bijelima trenira njihov nekadašnji igrač Mario Kvesić koji je posljednjih godina nastupao Erzgebirge Aue u drugoj Bundesligi.

Jasno da bi igrač ovog kalibra itekako dobro došao Širokobriježanima, ali Kvesić će trenirati s prvom momčadi Širokobriježana dok ne pronađe neki novi anganžman, pa njegov ostanak na Pecari nije za očekivati sada.

Mario Kvesić trenira sa Širokobriježanima

(www.jabuka.tv)


16 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.