Platili po 40.000 dolara kako bi sa slavnim glumcem pušili travu

Dvoje fanova platilo je 40 tisuća dolara po osobi kako bi pušili travu i učili se lončarstvu sa slavnim glumcem Sethom Rogenom.

Lekcije iz lončarstva, koje uključuju pušenje trave s glumcem, bile su daleko najpopularniji dio ponude koju su organizirali Rogen i njegova supruga Lauren Miller tijekom godišnjeg događaja Hilarity for Charity u Los Angelesu u subotu navečer.

Rogen i njegova supruga pokrenuli su organizaciju za podizanje svijesti o Alzheimerovoj bolesti Hilarity for Charity nakon što je njezinoj majci dijagnosticirana ta bolest, a subotnjim događajem obilježili su 10. godišnjicu organizacije.

Za 26 tisuća dolara jedan gost i petero njegovih prijatelja dobili su privatnu lekciju iz kuhanja s kuharom Davidom Changom, a drugi je platio 24 tisuće dolara za privatnu lekciju iz skateboardinga za četvero s Tonyjem Hawkom.

Glazbenik John Mayer, koji je predvodio 10. rođendan neprofitne organizacije u Rolling Greensu u Los Angelesu, izašao je na pozornicu i iznenadio publiku ponudivši potpisanu gitaru i privatni virtualni koncert, koji je također prodan za 26 tisuća dolara.

Na događaju je ukupno prikupio 860 tisuća dolara.

Rogen se lončarstvom počeo baviti 2019. godine, a u posljednje vrijeme na svom Twitteru objavljuje brojne snimke na kojima izrađuje keramičko posuđe, prenosi Index.

Ima nešto što je jako terapeutski u vezi s tim. To je kao joga, ali imaš nešto na kraju. Kao da ste radili jogu i onda se neki predmet pojavio na kraju, rekao je glumac svojedobno za GQ.

(www.jabuka.tv | Foto: Roy Rochlin/Getty Images)

1 komentar

  • Sve poremećeno, odgoj djece teški poremećaj, djecu se brani bio kriv ili ne i od njih onda naprave majmune. I kod nas postaje isto

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.