Plaćati RTV pretplatu ili ne?

Televizija KISS je, ponukana viješću da je na adrese više od 6.000 srednjobosanskih Hrvata, prije svih onih iz lepeničke doline, pristigle su tužbe za naplatu pristojbe, objavio prilog o naplati RTV pretplate, prenosi Bljesak.info

HRT Kiss je istražio kako su tužbe završile na sudu, na osnovu čega se podižu te kako je ovom slučaju presudio Ustavni sud. Provedena je i anketa u deset BH gradova.

(www.jabuka.tv)

11 komentara

    • I ja platim svaki račun koji mi stigne za izvršenu uslugu, račune za neizvršene usluge ili usluge koje mi nisu potrebne ili ih nisam zatražio ne plaćam.

  • Nepada mi na pamet da je placam.Gledam Hrvatski program pa ako trebadne placat cu Hrvatskoj.Jeli dami dici govore vazduh ili kako treba zrak.

  • Ne plaćam.nije samo razlog sto ne pase nama Hrvatima.nego.jednostavno.neću placati nešto sto dobrano financira iz reklama.sto nema u većem dijelu zap.hercegovine.signala.ili ako ima jako je los.politicke floskule sto se protezu već desetljecima.me ne zanimaju.neću placati i točka.jeste li VI normalni.plaćati nešto sto nemam.ne gledam.ne zanima me.itd.gdje su moja ljudska prava na sve to…..

  • To je isto kao da me netko tjera da platim mjesečnu autobusnu kartu u Zavidovićima. Hvala, ne treba mi. Znate kako se naziva pojava kada te netko tjera na tako nešto? TIRANIJA! znači, da plaćam da netko vrši višedesetljetnu huškačku propagandu nad mojim narodom?

Komentiraj: