Pjevačica šokirala fanove emotivnom objavom: Izgubila sam bebu

Pjevačica Jessie J objavila je da je doživjela spontani pobačaj.

Jessie je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj drži test za trudnoću. Nije otkrila koliko je točno bila trudna, ali je otkrila da je na trećem ultrazvuku saznala da se otkucaji srca bebe više ne čuju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessie J (@jessiej)

Još jučer ujutro sam se smijala s prijateljicom govoreći: “Ozbiljno, kako ću sutra navečer izdržati svoj nastup u LA-u a da ne kažem publici da sam trudna?'” Već jučer poslijepodne brinulo me kako ću odraditi nastup bez da se slomim… Nakon trećeg ultrazvuka rekli su mi da se više ne čuju otkucaji srca…, napisala je u emotivnoj objavi pjevačica.

Jutros. Osjećam se kao da nemam kontrolu nad svojim emocijama. Možda ću zažaliti što sam ovo objavila. Možda i neću. Ne znam, zaključila je.

Rekla je i da je “odlučila sama imati dijete” jer joj je to bio “životni san i jer je život prekratak”.

Zatrudnjeti je bilo čudo samo po sebi i iskustvo koje nikada neću zaboraviti i znam da ću ga ponovno doživjeti, dodala je.

Pjevačica kojoj su ranije rekli da ne može imati djecu, objasnila je zatim da je odlučna u namjeri da održi koncert u Los Angelesu, ne da bi “izbjegla tugu”, već zato što misli da će joj pjevanje pomoći.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessie J (@jessiej)

Imala sam dva nastupa u 2 godine i moja duša to treba. Danas još više. Znam da će neki ljudi reći da bih trebala otkazati. Ali u ovom trenutku sigurna sam samo u jednu stvar. Počela sam pjevati kad sam bila mlada zbog radosti, kako bih ispunila svoju dušu, to se nikada nije promijenilo i moram to obraditi na svoj način, objasnila je.

Još uvijek sam u šoku, tuga je ogromna. Ali znam da sam jaka i znam da ću biti ok. Također znam da su milijuni žena diljem svijeta osjetili ovu bol i još više od toga. Osjećam se blisko i onima koje poznajem i onima koje ne poznajem. To je najusamljeniji osjećaj na svijetu, zaključila je i poručila publici da se vide večeras u Los Angelesu na koncertu.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.