Pjevačica progovorila o predoziranju: Imala sam tri moždana i srčani udar

Pjevačica Demi Lovato prvi je put progovorila o svom predoziranju 2018. godine te otkrila da su je tad minute dijelile od smrti.

28-godišnja Lovato je o svom predoziranju govorila u najavi za svoju novu dokumentarnu seriju na YouTubeu, Dancing With The Devil.

Imala sam tri moždana udara i srčani udar. Liječnici su mi rekli da imam još pet do 10 minuta, rekla je Lovato u najavi.

U intervjuu za Associated Press pjevačica je rekla da joj je predoziranje uzrokovalo “oštećenje mozga”. I danas se bavim posljedicama toga, dodala je.

Lovato je 2018. godine hitno prebačena u bolnicu nakon što je pronađena u svom domu bez svijesti.

Pjevačica se godinama borila s ovisnošću. Bila je ovisna o kokainu i alkoholu, a provela je neko vrijeme i na rehabilitaciji. Do te 2018. godine je šest godina bila čista.

Često je govorila o zlostavljanju koje je proživjela u djetinjstvu te o poremećajima u prehrani s kojima se također borila godinama. Demi je kroz intervjue otkrila i da boluje od bipolarnog poremećaja te da se znala samoozljeđivati, prenosi Index.

Mjesec dana prije predoziranja izbacila je pjesmu Sober u kojoj je dala naslutiti da se vratila drogama. Kroz pjesmu se ispričala roditeljima i fanovima zbog povratka opijatima.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.