Pjevač psihički slomljen, tražio je pomoć svećenika i psihijatra

Pjevač Darko Lazić već je tri tjedna u KBC-u Zemun gdje se oporavlja nakon teške prometne nesreće koju je imao.

Kurir piše kako je njegovo stanje sada stabilno, ali je 27-godišnji pjevač u teškom psihičkom stanju i tražio je pomoć psihijatra i svećenika. Pjevač je, piše Kurir, shvatio koliko je griješio u životu i zato je htio da ga ispovijedi svećenik.

 

View this post on Instagram

 

Dobro jutro 😁🎙🎶🎶▶️

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on

Nije tajna da Darko ima poroke, a bez droge nije mogao ni u bolnici pa je tako njegov diler pokušao doći do njegovog bolničkog kreveta na odjelu intenzivne njege, ali spriječilo ga je osoblje.

Darkovi roditelji čekaju da se njihov sin fizički u potpunosti oporavi kako bi ga poslali na odvikavanje od droge i alkohola, tvrdi jedan od Darkovih prijatelja.

 

View this post on Instagram

 

🍻🍾🍻🍾🍻

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on

Izvor dodaje kako je kod Darka bio i psihijatar ali nije mu uspio pomoći jer je Lazić prije svega tražio oproštaj za svoj raskalašeni život.

Tražio je od roditelja da mu u njegovu bolničku sobu dovedu svećenika. Bio je ganut kada je čuo da je svećenik, u prvim danima nesreće, u seoskoj crkvi čitao molitve za njegovo ozdravljenje i od tada nije prestao razmišljati o Bogu. Duboko vjeruje da mu je Bog dao drugu šansu, kaže izvor blizak glazbeniku.

(www.jabuka.tv) 


25 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.