Pjesma ”Božić nas raduje” okupila popularna glazbena imena

Spot za novu božićnu pjesmu “Božić nas raduje”, čiji su autori Alen Orlić i Ivan Mikulić, premijerno je objavljen na YouTubeu.

Pjesmu “Božić nas raduje” izvodi šest hrvatskih glazbenih imena okupljenih za tu božićnu pjesmu pod imenom Božićnih 6, a oni su Zdenka Kovačiček, glazbena diva Zdenka Kovačiček, koja je ove godine nagrađena Porinom za životo djelo, Gelato Sisters, trio koji čine sestre Sanja i Neda Parmać te Jana Valdevit, Pamela Ramljak, članica nekadašnjeg sastava Feminnem, čija je članica bila i Neda Parmać, koji je dva puta nastupio na Eurosongu.

Minea, poznata pjevačica, a zadnjih godina i poznato voditeljsko lice s TV ekrana, David Danijel, mladi pjevač iz Opatije poznat po suradnjama s Lidijom Percan, Radojkom Šverkom i dr. velikim imenima hrvatske glazbe, a ove se godine pridružio i ekipi pjevača popularne glazbene TV emisije A strana i Goran Bošković, frontmen nagrađivanog i popularnog osječkog benda Fluentes.

Redatelj spota je Max Hozić.

Jako mi je drago što smo i ove godine objavili jednu novu božićnu pjesmu. Nakon Barbare Dautović i pjesme “Pamtim Božić naš” od prije nekoliko godina te prošlogodišnje pjesme “Božić povezuje” u izvedbi Božićnih 16 (Nikolina Tomljanović, Zorica Kondža, Marko Kutlić, Nina Kraljić, Bojan Jambrošić, Igor Drvenkar, Mario Roth, Max Hozić, Alen Đuras, Neda Parmać, Sabrina Hebiri, Azzurro, Mihael Bogčev, Marko Vukes, Kristina Boban i Mateo Mikulić) želim se iskreno zahvaliti i ovogodišnjim sjajnim izvođačima pod zajedničkim imenom Božićnih 6, koji su pjesmu oplemenili svojom vrhunskom izvedbom. Vjerujem da će pjesma pronaći put do srca i domova ljudi te svima uljepšati blagdane u ovim čudnim vremenima, izjavio je autor glazbe i aranžmana Ivan Mikulić.

Na snimanju je bilo prezabavno, toliko smo se smijali da je to već bila luda kuća, pogotovo kad smo snimali neke ubrzane scene koje su izgledale komično, a ekipa koja se okupila nije mogla biti bolja. O pjesmi također mogu reći samo sve najbolje: prava božićna pjesma s predivnim tekstom, melodijom i aranžmanom, kazala je Pamela Ramljak.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.