Pješak ozlijeđen u dvjema nesrećama u Mostaru

Jedna osoba ozlijeđena je u dvjema prometnim nesrećama koje su se u petak u večernjim satima dogodile u kratkom razmaku i na udaljenosti od nekoliko stotina metara.

Kako doznaje portal Jabuka.tv, pješak M. M. ozlijeđen je u prometnoj nesreći koja se dogodila u Ulici kneza Višeslava oko 23:45 sati.

Drugi sudionik bio je K. K., koji je upravljao vozilom Toyota, navedeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Pješak je zadobio lakše tjelesne ozljede te mu je liječnička pomoć pružena u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar, a na vozilu je nastala znatna materijalna šteta.

Dio spomenute ulice bio je zatvoren za promet do okončanja očevida i uklanjanja vozila s kolnika te se odvijao obilaznim cestama. Očevid su obavili policijski službenici PU Mostar.

Desetak minuta kasnije, oko 23:55 sati na raskrižju kod Mostarke prijavljena je prometna nesreća u kojoj su sudjelovali Ć. L. (1999.) s vozilom Renault te K.I. (1998.) s vozilom Mercedes.

Sudar dvaju automobila kod Mostarke

Prema dostupnim informacijama, u ovoj prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, a na vozilima je nastala veća materijalna šteta.

Očevid su obavili policijski službenici PU Mostar, a do uklanjanja vozila s kolnika promet se na ovoj dionici odvijao usporeno.

(www.jabuka.tv)