Pika Kartica dopunjava svoj program s novim partnerom – HT Eronet

U srijedu je u Mepas Mallu u Mostaru upriličena konferencija za medije povodom novog partnerstva koje je Pika Kartica sklopila s jednim od vodećih mobilnih operatera u Bosni i Hercegovini, HT Eronetom.

Predstavnicima medija su se ovim putem obratili Član Uprave HT Eroneta Tomislav Ruk i direktor Super Kartice d.o.o. Sarajevo Boris Barić, te predstavili novo partnerstvo koje će kupcima donijeti nove pogodnosti. Ovo je prilika da se korisnicima Pika Kartice pored benefita ostalih partnera, ponude i dodatni benefiti uz lakše skupljanje bodova i dodatno nagrađivanje.

”U ovo partnerstvo istinski vjerujemo i nadamo se da ćemo, i na ovaj način, ostvariti još bolji kontakt s našim korisnicima i dodatno im pokazati da nam je njihovo zadovoljstvo – na prvome mjestu. Samo zadovoljan korisnik je – i lojalan korisnik i HT Eronet svim svojim novim poslovnim potezima i partnerstvima upravo nastoji podići svoju uslugu na višu razinu i samim time opravdati povjerenje svojih korisnika”, rekao je Tomislav Ruk.

Pika Kartica uključuje nove partnere u svoj program lojalnosti kako bi poboljšala i ojačala svoju mrežu i korisnicima pružila kvalitetnije i obuhvatila različite segmente usluga. HT Eronet je prepoznat kao partner koji će u ovaj program donijeti osvježenje paketom svojih usluga kojima sudjeluje u ovom programu.

Točnije, svaki korisnik koji izvrši nadoplatu svog !hej pre-paid broja za 1 KM dobit će 1 bod na svojoj Pika Kartici. Prag za dodjelu bonusa iznosi 30 KM u tijeku obračunskog razdoblja, a bonus će biti dodijeljen korisniku izravnom nadoplatom na !hej pre-paid račun. U narednom razdoblju korisnike očekuju nove pogodnosti za kupovinu !hej start paketa i !hej Box-a u Konzumovim trgovinama.

HT Eronet je jedan od tri nacionalna mobilna operatera koji pruža širok spektar usluga, koje su namijenjene kako privatnim tako i svim poslovnim korisnicima, koji žele osuvremeniti, poboljšati i unaprijediti svoje poslovanje. Stalnim tehnološkim razvojem, ulaganjem u infrastrukturu, resurse i stručne kadrove, kao i korištenjem suvremene tehnologije HT Eronet omogućuje svojim korisnicima velik izbor telekomunikacijskih usluga, te brzu i kvalitetnu vezu s cijelim svijetom.

(www.jabuka.tv)