Pfizer: Naše cjepivo protiv korone 90% učinkovito, ovo je veliki dan za čovječanstvo | Jabuka.tv

Pfizer: Naše cjepivo protiv korone 90% učinkovito, ovo je veliki dan za čovječanstvo

Interna analiza pokazuje da je cjepivo, koje zajednički razvijaju Pfizer i BioNTech, izrazito premašilo minimum, što su ga kao nulti preduvjet postavile agencije koje bi cjepivo trebale odobriti.

Cjepivo protiv covida-19 je na vidiku, tim riječima započinje članak Guardianova urednica za zdravstvene teme Sarah Boseley.

Ona citira rezultate istraživanja sad već treće faze ispitivanja cjepiva Pfizera i BiNTecha, prema kojem se pokazuje da je ovo potencijalno cjepivo od zaraze novim koronavirusom zaštitilo 90 posto cijepljenih dobrovoljaca.

Riječ je, navodi se, o “puno boljim rezultatima nego što se većina stručnjaka uopće nadala”. Boseley otkriva da su regulatorne agencije bile spremne, zbog pandemije i katastrofalnog stanja u mnogim dijelovima svijeta, odobriti već i cjepiva učinkovitosti 50 posto, samo da ne uzrokuju ozbiljne nuspojave.

Za cjepivo Pfizer/BioNTech navodi se da su posljednja istraživanja pokazala da ne uzrokuje ozbiljne nuspojave. Guardian citira dr. Alberta Bourlu, direktora Pfizera:

Danas je veliki dan za znanost i za čovječanstvo. Prvi paket rezultata naše treće faze ispitivanja cjepiva protiv covida-19 pokazuju inicijalne dokaze da je naše cjepivo kadro štititi od covida-19.

Treća faza uključuje 43.000 dobrovoljaca reprezentativnih po spolu, dobi, etničkim i rasnim posebnostima.

(www.jabuka.tv) 


12 komentara

  • Fafajte k..ac debili,prošli US izbori i Biden dobio i odmah našli cijepivo,napu.ite se k.rca,mamu vam vašu,sad će opet novi ratovi i novi profit,Ameri su veći teroristi od ISIL-a

    • Nisu “Ameri”. Nisu Englezi nego sluga Johnson, ne Nijemci nego sotonistička krava Merkel. Nisu Francuzi nego psihopata Macron. Nisu Hrvati nego domaći izdajnik PLENKOVIĆ. A svi primaju ZAPOVIJEDI od Rotschilda i ekipe.

      • Za to od čega vi bolujete nema lijeka. Nizak ili osrednji IQ, srednje ili nikakvo obrazovanje a samopouzdanje na razini svjetskoga vođe . Eto svijet bi bio OK samo da političari čitaju komentare . Rotachildi hahahhaa, ta teorija je stara 200 godina. Ekipa su pretpostavljam Gates, Soros i slični?

        • Ha haaa haaa haaa ha . Je li ti ti daješ na kamatu umjesto njih? Je li moj obrazovani tupane. A tko posjeduje banke i tiska novac? Države? Ne nego upravo ovi. I sva kamata ide njima. Ha ha aha haaaaa🙋‍♂️😂

Komentiraj: