Petrov: Po meni, Vlada je danas pala, ovo je priča o gubitku obraza

“Jučer sam bio na predsjedavajućem mjestu u Saboru cijelo vrijeme da građani vide kako maske padaju, da se vidi kako će proteći glasovanje. Da ja nisam bio na predsjedavajućem mjestu, glasovanja ne bi bilo, a Andrej Plenković još bi lakše zavarao javnost time što bi sve odgodio za iza drugih kruga lokalnih izbora kako bi lakše sklopio koaliciju s onim strankama koje birači HDZ-a ne vole. Danas je po meni Vlada pala”, izjavio je u Dnevniku HTV-a Božo Petrov.

“Osjećam se potpuno čisto i pošteno. Uvijek sam bio korektan partner. Nisam naivan, uvijek sam spreman nekome pružiti ruku za suradnju, a ovo je priča o gubitku obraza. Andrej Plenković govorio je ranije da ima većinu, a danas mu ta većina nije bitna”, kazao je.

Mostova zasluga je da se otkrio problem u Agrokoru i Ini i Molu, a rješenje ove političke situacije su novi parlamentarni izbori, smatra Petrov.

Cijelu izjavu Bože Petrova pogledajte na poveznici.

(www.jabuka.tv)
2 komentara

  • Oni Plenkovic siguran u pobjedu,otisa u austriju! Kod prijatelja ! Boze ga sacuvaj,napusta jer je siguran da ce oni poplaseni Saucha dat glas za.Ma jeli mohlo doci gore! Mala hrvatska,velika korupcija. A najgori ste dosad!fuj!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.