Petar Grašo kupio apartman u ekskluzivnom kompleksu u BiH

Proteklih godina u BiH stvara se istinska oaza zimskog turizma.

Olimpijska ljepotica Jahorina je omiljeno zimovalište na jugoistoku Europe i nekadašnji centar Olimpijskih igara u Sarajevu koje su se održale 1984. godine. Destinacija je u posljednjih desetak godina doživjela procvat i nekretninski bum odnosno značajna ulaganja pa stoga ne čudi da je postala magnetom za poznate osobe, prvenstveno pjevače, sportaše i gospodarstvenike iz cijele regije.

Tako se proteklih dana, uoči koncerta Petra Graše na Jahorini, proširila vijest da je splitski pjevač, baš tu kupio luksuzni apartman u sklopu kompleksa smještenog stotinjak metara od skijaške staze i s pogledom na gustu borovu šumu na nešto više od 1.500 metara nadmorske visine, piše Avaz.

Kako mediji prenose, Grašina nova vikendica nalazi se u sklopu ekskluzivnog kompleksa na Jahorini.

Grašo će na Jahorini održati koncert 27. siječnja 2024. što je i potvrdio za medije, a zatim se osvrnuo i na pitanje o svojoj novoj investiciji.

Petar Grašo priprema spektakl u Širokom Brijegu!

Jahorinu vole svi jer je ona izvorište gostoljubivosti, pozitivne energije i dobre zabave za cijelu regiju. Zbog blizine joj gravitira dosta Dalmatinaca, ali i Zagrepčana, a tamo često vidim i drage prijatelje iz Slovenije, BiH i Srbije. Ja cijeli život skijam u zapadnoj Europi i apartman na Jahorini nisam kupio samo zbog skijanja već zato što je ona jamac mira i autentične zimske idile. Osim toga, Jahorina je blizu bilo da stižem iz Splita ili Zagreba.

Priroda je netaknuta, infrastruktura kvalitetna tako da destinacija suštinski nudi isto što i skijališta diljem Europe samo uz više mira, a što je idealno za odmor. U konačnici i Sarajevo mi je na 20 minuta vožnje, a u tom gradu uvijek se osjećam lijepo i dobrodošlo, kaže Grašo.

Inače, cijenu apartmana u ovom kompleksu nije moguće pronaći, ali javno su dostupne informacije koje sugeriraju kako se kvadrat kreće između 2.700 eura (oko 5.323 KM) pa sve do 4.000 eura (oko 7.886 KM).

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.