Pet prometnih nesreća na području ŽZH tijekom četvrtka, planirana isključenja struje u Ljubuškom

Policija ŽZH
Iz Civilne zaštite ŽZH javljaju kako je tijekom četvrtka na području Ljubuškog, Gruda i Širokog Brijega zabilježeno ukupno pet prometnih nezgoda, a također da su danas planirana isključenja struje na području Ljubuškog.

Prva prometna nezgoda zabilježena je u 7:25 sati u Ljubuškom na parking prostoru trgovačkog centra Namex, gdje je zabilježena manja materijalna šteta na dva vozila koja su sudjelovala u nezgodi.

Potom oko 7:50 sati zabilježena je prometna nezgoda u Ulici Hrvatskih branitelja u Grudama, gdje je jedna osoba zadobila tjelesne ozljede neutvrđenog stupnja, a također je utvrđena manja materijalna šteta na dva vozila koja su sudjelovala u nezgodi.

Treća promenta nezgoda zabilježena je u 8:20 sati u Ulici Stjepana Radića u Grudama. Utvrđena manja materijalna šteta na dva vozila.

Nakon toga su zabilježne dvije prometne nezgode u Širokom Brijegu. Prva je bila u 12:15 sati u mjestu Dobrič. Utvrđena je manja materijalna šteta. U nesreći sudjelovala dva vozila. Te na poslijetku zabilježena je prometna nezgoda u mjestu Trn oko 13:10 sati. Također je utvrđena manja materijalna šteta. U nesreći sudjelovala dva vozila.

Iz Civilne zaštite ŽZH javljaju kako su iz JP EP HZHB (Javnog poduzeća Elektroprivreda HZ Herceg Bosne d. d. Mostar) doznali da je elektroopskrba uredna, ali da su planirana određena isključenja struje koja su već u tijeku na području Ljubuškog.

Planirana isključenja struje za danas:

  • Poslovnica Elektro Ljubuški
    DV 10 kV Veljaci (naselja: Veljaci Bradvice, Veljaci Radići, Veljaci Podbrdo, Šipovača, Vojnići, Vodice, Dole i Greda) 07:30 – 15:00 sati,
  • Poslovnica Elektro Ljubuški
    DV 10 kV Vitina (naselja: Dabrnja, Rudikovica, Poljane, Čuljkove Njive i Zastražnica) 08:00 – 15:00 sati.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.