Pet najboljih seksualnih savjeta iz 2021. koje trebate oprobati i u 2022.

Nova 2022. je godina od koje očekujemo mnogo u svakom smislu. Živimo u dobi kada bi otvoreni razgovor o seksu i seksualnom zadovoljstvu trebao biti sasvim normalna stvar, a nikako tabu tema.

Seks je važan dio života, stoga treba voditi računa o seksualnom životu i uvijek tragati za načinima kako ga poboljšati. Zatosu tu najbolji savjeti i trendovi vezane uz seks iz 2021. godine, koje svakako trebate isprobati u 2022., ako već niste, piše Centarzdravlja.hr.

1. Vanjski podražaj može pojačati intimnost

Ovo je nepravedno podcijenjena praksa, a može donijeti puno uzbuđenja u spavaću sobu jer se seks ne odnosi samo na penetraciju, već je to pojam koji opisuje užitak u različitim oblicima. Prije no što skinete odjeću, poigrajte se s radnjama kao što su maženje, dodirivanje ili erotski razgovor. Usporavanje samog seksa i stvarno uživanje u dodirima i povezanosti su najbolji način za jačanje intimnosti između vas i vašeg partnera.

2. Predigra bez penetracije za snažniji orgazam

Nakon vanjskog podražaja, možete se prebaciti na ovu moćnu tehniku koja navodno dovodi do impresivnog orgazma. Kao što i sama riječ kaže, predigra bez penetracije se odnosi na seksualne igrice s vašim partnerom, kao što je stimulacija klitorisa, masturbacija pred partnerom, oralni seks, istraživanje erogenih zona i korištenje seksualnih igračaka.

3. Senzualna masaža je obavezna za opuštanje prije odnosa

Senzualna masaža je još jedan odličan ritual koji ne uključuje sam seksualni čin, ali na erotičan način može pojačati vezu između vas i vašeg partnera. Senzualna masaža uključuje međusobno masiranje cijelog tijela, uključujući bradavice, penis, vulvu i klitoris. Prednosti ove tehnike su mnogobrojne, od dubljeg razumijevanja, bolje komunikacije i snažnije povezanosti s partnerom. Ako ste osoba koja se teško opušta prilikom spolnog odnosa, onda je ovakva vrsta masaže stvar koju definitivno trebate isprobati.

4. Poznavanje seksualnih sklonosti može poboljšati odnose

Baš kao što svi imamo različitu osobnost i karakter, tako imamo i jedinstvene seksualne sklonosti, a bolje poznavanje vaših sklonosti, ali i sklonosti vašeg partnera, može dovesti vaš seksualni život na sasvim novu razinu. Poznata seksologinja Jaiya Ma je stvorila teoriju pod nazivom erotski otisak (erotic blueprint), koji uključuje 5 različitih tipova seksualnih osoba. To su energičan, senzualan, seksualan, nastran i promjenjivi tip. Svaki tip ima specifične stvari koje ga uzbuđuju, ali i stvari koje ga odbijaju. Razumijevanje erotskog otiska vam može pomoći da bolje komunicirate svoje želje i potrebe s partnerom te vas naučiti da bolje uživate u spolnim odnosima.

5. Kivin metoda za super brzi orgazam prilikom oralnog seksa

Jedan od aktualnih hitova kada je riječ o oralnom seksu svakako je Kivin metoda, za koju se vjeruje da može dovesti ženu do orgazma u roku od samo 3 minute. Sama suština Kivin metode je pozicioniranje glave muškarca prilikom oralnog zadovoljavanja partnerice. Za razliku od klasičnog oralnog seksa, kod Kivin metode muškarac treba staviti glavu postrance na butine partnerice, a ne između njih. Ovakav položaj će doprinijeti stimulaciji veće površine klitorisa, a samim time bržem i snažnijem orgazmu. Kažiprstom lijeve ruke muškarac može dodatno stimulirati područje između vagine i anusa.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.