Pet muških trikova za najjači ženski orgazma

Vrhunac seksualnog čina kako za muškarca tako i za ženu svakako je orgazam. No kako bi bio ‘onaj pravi’ treba se i potruditi te pronaći najbrži put do najjačeg užitka. Donosimo 5 činjenica koje garantiraju vrhunac iz snova, a koje možete sugerirati svom partneru

1. Najjača erogena zona
Osim klitorisa, najjačom ženskom erogenom zonom smatraju se bradavice. Iako neke žene ovaj osjetljivi dio tijela ne žele izložiti pretjeranoj stimulaciji, kako bi postale erogena zona važno je znati neka pravila.
Bradavice žude za vrlo nježnim dodirima (u čemu pomaže jezik), reagiraju na vlagu, toplinu i hladnoću što se može postići na razne načine (puhanjem u vlažnu bradavicu, toplom i hladnom vodom).

2. Predigra nije opcija
Što više poljubaca, lickanja i dodira dobijete to će vaša cirkulacija brže proraditi, a vaše će tijelo postati osjetljivije. Stimulacija zvana predigra trebala bi trajati oko 10 minuta. U tom razdoblju žensko će doživjeti nevjerojatne promjene koje garantiraju snažan užitak.

3. Trajanje orgazma
Prosječno trajanje ženskog orgazma je 20 sekundi. Tijekom tog vremena tijelo će doživjeti ritmičke kontrakcije i to svakih 8 stotinki.

4. Produljenje orgazma
Orgazam možete ubrzati, pojačati pa čak i produžiti jednim jednostavnim trikom. Riječ je o mislima. U trenutku kada osjetite da se približava ‘onaj’ trenutak skoncentrirajte se na vruće misli.

Prisjetite se nekog trenutka (bilo iz prošlosti ili pak iz filma ili knjige) koji vas je najjače uzbudio te se prepustite svojim mislima i partnerovim pokretima.

5. Zvukovi kao stimulacija
Iako većina tijekom seksa pokušava biti oprezna i tiha, dokazano je kako ispuštanje zvukova pojačava užitak, a samim time i orgazam kako kod žena tako i kod muškaraca.

Žensko stenjanje djeluje stimulativno pojačava seksualnu energiju i to kroz prsa, preko grla pa sve do glave. Opustite se, prepustite trenutku i oslobodite sva osjetila.

(Zadovoljna.hr)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.