Pet godina provela kao časna, a sad je majka šestero djece

Nedavno je bivša časna sestra, Amerikanka Carrie, na TikToku objavila video koji je brzo postao viralan, a u kojem kaže da je nakon pet godina koje je provela kao časna sestra odlučila napustiti samostan.

Danas je majka šestero djece, a odluka o izlasku iz samostana bila joj je, smatra, najbolja odluka koju je donijela, prenosi Večernji.hr.

Svog sam supruga upoznala brzo nakon što sam izašla iz samostana, a u roku od godine dana već sam bila u braku i čekala svoje prvo dijete, ispričala je nekadašnja Kristova zaručnica.

A iako su joj mnogi, kaže, govorili da srlja u ljubavnu vezu i da to neće ispasti dobro, danas je sretno udana majka šestero djece.

Nije mi čudo i ne krivim ih što su mislili da će nakon pet godina izoliranog samostanskog života veza brzo propasti, rekla je Carrie, no sve je, dodaje, ispalo savršeno, a ona se super snašla u ulozi supruge i majke.

Njen je video dobio dosta lajkova i komentara podrške, a svi su se složili da “kad upoznaš pravu osobu, jednostavno znaš…”

Ja sam se zaručila i udala mjesec dana nakon što sam upoznala supruga, pet godina smo u braku, napisala je druga žena, dok su se neki pitali nije li redovnički poziv “zauvijek” i možeš li nakon njega uopće stupiti u brak…

Nisam još bila položila “doživotne zavjete”, odgovorila je bivša redovnica i objasnila da časne sestre dvaput polažu zavjete, takozvano “prvo”, pa onda “doživotno zavjetovanje”, no kako se čak i nakon doživotnog, ovisno o situaciji i razlozima, može dobiti dopuštenje za izlazak iz samostana.

@carriechuff

People definitely thought I was rushing into it, and I truly don’t blame them, but thankfully it worked out so perfectly! 🥰

♬ Know Yourself – Drake

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.