Penzioner se srušio na ulazu u banku, snimka nadzorne kamere otkrila kako su ga svi izignorirali i pustili da umre

Dvojici muškaraca i ženi koji se nisu obazirali na onesviještenog 83-godišnjeg čovjeka u predvorju banke sudac u Njemačkoj odredio je četveroznamenkaste novčane kazne rekavši da su pustili čovjeka da umre.

Na snimci nadzorne kamere iz listopada 2016. vidi se kako ti ljudi ulaze u banku u Essenu te samo prolaze pored umirovljenika koji je pao više od tri puta u nekoliko minuta iz nepoznata medicinskog razloga.

Čovjek nije došao svijesti i umro je tjedan dana poslije, u bolnici.

Troje prolaznika – 39-godišnja žena i dva muškarca u dobi 55 i 61 godinu – pojavili su se na sudu u ponedjeljak. Svi su ustrajali na tome da mu nisu pomogli jer su mislili da je beskućnik, ali da žale zbog svog postupka. “Nitko nije želio pomoći“, rekao je sudac koji je zaključio da su krivi jer su uskratili pomoć.

Morat će platiti kazne u rasponu od 2.400 do 3.600 eura.

(www.jabuka.tv)

7 komentara

 • I to tij je Zapad, a k tome težimo! Srašno, da strašnije ne može biti, dokle dođe ljudski rod. Da je pas pao svi bi se strčali. Pljuc

 • To su ti pokvareni…korunpirani..bahati..bankari..bagra ….oni ne pomažu oni samoo kradu i varaju…preko papira i uz pomoć ostoh ka i oni…oteto prokleto ak ne njima hjihovoj djeci sigurno.

 • eto, to je Njemačka u koju trče naši lakomislenici a ona prezire i svoje građane a kamoli neće nas iz bivše države. Smatraju nas robovima i koriste za svoj standard. Rade isto što i onaj luđak Hitler,samo na drugi način.
  Bankari i kapitalisti su samo drugo ime za bogate komuniste i socijalističke lopine.Stan od 50-60 kvadrata moraš misečno platit 700eura najmanje.

 • I što je najgore, ne razumiš ih ništa!
  Bis gleich!
  Rauchen verboten!
  Das macht nichts or macht nichts!
  Ich weiß nicht!

Komentiraj: