Pendeš odgovorila Komšiću: Zadaća OS BiH nije da čuva granice – Jabuka.tv

Pendeš odgovorila Komšiću: Zadaća OS BiH nije da čuva granice

Zakon o obrani je jasno definirao zadaće Oružanih snaga i njihova zadaća, između ostalog, nije da budu na granici, rekla je ministrica obrane BiH Marina Pendeš u razgovoru za BHRT.

Njen komentar uslijedio je nakon poziva drugog bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Željka Komšića, koji je predložio da Predsjedništvo naloži ministrici obrane da naredi upotrebu i razmještanje vojnopolicijskih, inženjerskih, izviđačkih – kao i drugih jedinica Oružanih snaga BiH.

Oružane snage tako bi bile podrška i pomoć patrolama Granične policije BiH u kontroli granice Bosne i Hercegovine sa Srbijom i Crnom Gorom, radi sprječavanja ilegalnih prelazaka državne granice.

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Milorad Dodik, odbio je taj prijedlog.

(www.jabuka.tv)


11 komentara

  • Ti si Pendešice glupača. Zašto se uopće pravdaš pijanom cirkusantu? Već si se ti smucala oko njega na nekakvim paradama, slala mu čestitke itd. Umjesto da mu prdneš u nos.

  • Mi koji smo Jna služili glavna zadaća nam je bila čuvati granice i svaki pedalj tadašnje zemlje ovo danas ne liči ni na što zato može ulazit i barbašat se ko god hoće bez ikakvih identifikacijskih dokumenata

    • Zato je “slavnu” JNA sredila i rastjerala ekipa hrvatskih đaka i studenata s oružjem koje se sastojalo od trenirke, tena i krunice, s ponekom tandžarom. Poseri se u JNA koju spominješ. Serni malo i po nosu Sejde Komšića.

  • Zar nije ova gospoda marsirala rame uz rame sa nekegitimnim hrvatskim prestavnikom Zeljkom Komsicem. Onim koga su nam bosnjaci izabrali.

  • PA NIJE ČETO BEZ BRADE DODIK GLUP KAO PRIJATELJ MU I SURADNIK BEOGRADSKIH ČOLAKA S DEDINJA , DRAGANČE PA DA RADI PROTIV SEBE.KAD BI VOJSKA DOŠLA NA GRANICE PREMA ČETNIČKJ SRBIJI I ŠVERCERSKOJ CRNOJ GORI ONDA SRBIJANSKE VLASTI NE BI MOGLE TISUĆE I TISUĆE MIGRANATA SLOBODNO DOVOZITI NA GRANICE BOSNE I HERCEGOVINE I GURATI IH NA ZAPAD.TO JE SRPSKA POLITIKA ANE RUSKA KAO NEKI MISLE.
    SRBIJA JE SIROMŠNA , JADNA I BJEDNA I NJOJ ODGOVARA DA SE SVE VIŠE ISKLAMSKIH RADIKAL ŠALJE NA ZAPAD KA PROKLETOJ NJEMAČKOJ SMALTURI KOJIOJ ĆE UBUDUĆE ITEKAKO ZAGORČATI ŽIVOT TI POTENCIJALNI I STVARNI ISLMISTIČKI TERORISTI KOJI U EUROPU DOLAZE UŽIVATI ILI UBIJATI A NIKAKO RADITI.STOGA JE ITEKAKO KOMŠIĆ U PRAVU KOD SLANJA VOJSKE NA GRANICE VELIKE SRBIJE JER ONI TU GRANICU NE PRIZNAJU I ZA NJIH JE SRBIJA I DANAS TAMO GDJE U BILE GRANICE TURSKIH I NJIMA PODLOŽNIH VLAŠKIH -CINCARKIH KOLJAČA..ZATO NI DODIK, NI TI IJEDAN SRBIN NE ĆE BITI ZA SLANJE BIH-A VOJSKE NA GRANICU S NJIMA JER NJIM AODGOVARA NESIGURNA BIH I REMETILAČKA ATMOPSFERA UNUTAR BIH A NE MIR KOJI BI VOJSKA DONJELA SVOJIM DOLASKOM NA GRANICE DRŽAVE JER ONDA NI SRBIJA NE BI MOGLA JAVNO I NESKRIVENO UBACIVATI TISUĆE MIGRANATA U BIH ,KAKO BI SE STANJE RADIKALIZIRALO I POGORŠALO A SVE NA RAČUN PODLE KORISTI GENOCIDNE TVOREVINE REPUBLIKE ŠUMSKE ,ODNOSNO REPUBLIKE TAKOZVANE SRPSKE.

  • pa tko treba da čuva granice ako su nepoželjni navalili idi ti sama ili vijska koja da treba štiti interese naroda za to i postoji

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.