Pele: Ronaldo je bolji od Messija, ali ja sam najbolji – Jabuka.tv

Pele: Ronaldo je bolji od Messija, ali ja sam najbolji

Cristiano Ronaldo je bolji od Lionela Messija, ali ja sam najbolji igrač u povijesti, kazala je brazilska nogometna legenda Pele (79) u razgovoru za YouTube channel Pilhado.

Danas je najbolji igrač svijeta Cristiano Ronaldo, rekao je Pele.

Mislim da je najbolji, jer ima konstantu forme. Međutim, ne možemo zaboraviti na Lionela Messija, dodao je.

Na pitanje tko je najbolji nogometaš svih vremena, Pele je naglasio kako je teško odgovoriti na to pitanje.

Moramo spomenuti ZicaRonaldinha Ronalda. U Europi su Franz Beckenbauer i Johan Cruyff. Međutim, nisam kriv što mislim da je Pele bio bolji od svih njih, kazao je.

Zanimljivo, Pele među najvećima nije spomenuo Diega Maradonu s kojim se godinama “nadmudrivao” oko pitanja tko je najbolji.

Govoreći o svom zdravlju, Pele je još jednom negirao tvrdnje da ima problema s kretanjem i da se bori protiv depresije. Naime, njegov sin Edson “Edinho” Cholbi do Nascimento (49) je u razgovoru za sportski portal “Globoesporte” kazao kako je njegov otac u depresiji nakon operaciji kuka.

Srami se. Ne želi izaći iz kuće i biti viđen u takvom stanju. Ne želi raditi ništa što uključuje izlazak iz kuće, kazao je njegov sin. Međutim, Pele tvrdi kako to nije istina.

Cijenim što se brinu o meni, ali izmislili su da sam u depresiji. Oporavljam se, šećem, ne mogu samo voziti bicikl, kazao je.

Edson Arantes do Nascimento, poznatiji kao Pele, jedini igrač koji je osvojio tri svjetska prvenstva (1958., 1962., 1970.).

(Hina)


12 komentara

  • Da igra sada kada i ova dvojica nebi on meda mogao..U to vrijeme se igralo presporo i bez ikakve taktike pa je fizicki spremniji i s malo talenta netko odskakao.
    Usporedba ti je ko onaj poljski fiat i mercedes..

  • Samo jedan ima 3 svjetska zlata ali nema potrebe da se sam hvali. Možda novinari vade iz konteksta izjavu a ovi što komentiraju današnji nogomet nemaju pojma istina je da su igrači danas spremniji i taktički ekipe zrelije ali sjetimo se Ronaldinho je netko sa vicom kakav je imao Pele samo Pele je daleko veći sportaš

  • pele.igroje nogomet sa obje noge tije nogometasa vrlomalo ima pelejebijo velemajstorski dlribler bijoje majstor za slobodne udarce danasnji nogometasi puno zaostaju iza pel.ovedanasnje nogometase uzdize novcana konkurencija kastosu ronado mesi.zidan boijije bijo nogometas od ronalda mesi.maradona ziko platini.samosu dvoica najboiji nogometasa na svjetu pele zidan.pozdrav

  • Davno čovjek prolupao… ne pominje Maradonu i Mesija iz prostog razloga sto veliki broj ljubitelja fudbala ovu dvojicu smatra boljim od dotičnog.

  • Daj stari ne seri! Ronaldo je bolji i od tebe i Messija! Ali ima netko bolji i od njega ali možda ga on nije spomenuo jer on nije sa ovoga svijeta,on je Mali Zeleni!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.