Pedesetogodišnjak “pao” sa 120 kg rezanoga duhana

Pripadnici Jedinice granične policije Dobrljin na magistalnom putu Novi Grad – Bosanska Krupa u ponedjeljak su, prilikom pregleda Tourana bh. registracijskih oznaka, otkrili šest vreća duhana.

Od pedesetogodišnjega državljanina BiH koji je upravljao vozilom privremeno je oduzeto 120 kilograma rezanoga duhana bez trošarinskih markica. Nastavlja se rad na predmetu.

Uz ovaj slučaj, Granična policija BiH priopćila je da su službenici Jedinice granične policije Velika Kladuša u graničnom pojasu u ilegalnom prelasku otkrili dvije osobe s područja Kosova. Osobe su prekršajno procesuirane i uz prijedlog o protjerivanju s teritorija BiH predane pripadnicima Službe za poslove sa strancima.

(www.jabuka.tv | Foto: Arhiv)


4 komentara

  • Smiješno mi je više čitati pao onaj sa 30 kg,onaj sa 120 kg duhana.To neka vijest,ovi ljudi će to odleržati u zatvoru,platiti kaznu,roba,duhan će se oduzeti.Za razliku od njih BiH-na puna mafijaša koji kradu milijune km,od države,firmi i ništa.Primjer Stipe Prlić,Kulenović,milijunske pronevjere,pljačke u H.Pošti,Eronetu i ništa.Tužiteljica se ne pojavi na raspravi na žalbi za oslobađajuću presudu.Stvar završena,proces okončan,lopovi slobodni,milijuni pokradenio.Tužiteljica ide na disciplinsku,biće joj dat ukor,dobiti će pola milijuna km i stvar gotova.Takvih slučajeva na stotine u ovoj pravnoj državi..Čovjek ne zna bili se smijao ili plakao.Da ima pravne države ova tužiteljica bih bila suspendirana doživotno i sudski gonjena a ovi lopovi za koje interpol ima saznanja o pljački bili bih sukladno zakonu i propisima sankcionirani i imovina zaplijenjena.Ovako slušamo i čitamo o duvanđžijama kao 1970 god.kad ih je žandarmerija proganjala..

  • MAJ DAJ AKO JE SVERCER ZATVORI GOVNA VISE AKO JE JADNA SIROTILJA BORI SE DA DICU NAHRNI PUSTI GA OVE NAKUPCE APSI STO VOZE MECEDESE I PASATE

  • Gledan neki dan zena u policijsku postaju donosi rezani domaci duvan i prodaje policiji……..znaci neko more neko nemere ni grama prodat…….sad sirotinjo moja nakmi nako kaze da policija nezna kome da uzme a kome nasmi ni pritkucu doc a kamal da nesto uzme

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.