Peđa Grbin odlazi s čela SDP-a

Predsjednik SDP-A Peđa Grbin rekao je na pressici u ponedjeljak da se neće kandidirati za šefa stranke na predstojećim stranačkim izborima.

Ono što sam rekao prije parlamentarnih izbora namjeravam ispuniti. Rekao sam da, ako nećemo formirati vladu, da odlazim s mjesta predsjednika stranke.

Na predstojećim stranačkim izborima neću se kandidirati niti za predsjednika stranke niti za neku drugu funkciju. Moj je posao kao predsjednika stranke osigurati da se izbori provedu. Dok sljedeća predsjednica ili predsjednik ne budu izabrani, ja ću voditi stranku, poručio je.

Dodao je da će svom nasljedniku reći da u Saboru ima odličan tim koji može odraditi puno posla u tom tijeku, a da predsjednik stranke treba biti više s građanima.

(www.jabuka.tv | Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL)

6 komentara

  • Bolje na traktoru u otacbinu. Pun mi je kufer, nacijonalne manjine, koja glumi po Hrvatskoj “veliku zrtvu” . Momcilo i Momo u kombinaciji.

  • Reci nam Peđa gdje ti je stric koji je mučki , kao oficir zločinačke JNA, mučki pobio hrvatske branitelje na samom početku rata i zdimio u Srbiju? Reci prije nego što odeš i za “diplomu” tvoje zakonite opančarke. Reci i o utaji poreza zbog lažnog prebivališta, radi se o povrćem iznosu…

    • Nema se na ovo ništa dodati , čovik što je piso ovi komentar koda mi je misli čito.
      Grbin je za mene osobno dno dna kao čovjek , najveći licemjer bez časti i morala a na kraju i bez muda. Uzimo novac na koji nema pravo i nikakvih posljedica nije imo zbog toga dabi se posle toga vazda predstavljo ko moralna vertikala koja optužuje sve i svakoga za krađu i lopovluk. Nije imo muda povesti svoju stranku u političku borbu na izborima nego podvio rep i pustio druga Zokija da preuzme odgovornost jer Zoki iako nema pameti bar ima muda. Na kraju ispo Grbin čovik bez časti jer nije imo veličinu čestitati političkim protivnicima na ubjedljivoj pobjedi a još gore , nije imo časti da da ostavku na dužnost šefa iako je skrivio najveći debakl od postojanja stranke i ostaće upamćen kao najgori šef stranke. Ja mu od srca želim da ga malo Turudić pročešlja , vreću govana od 2m

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.