Pavliček: Vrijeme je da se otvoreno govori o trećem entitetu

Gost novog izdanja Podcasta Bura bio je Marijan Pavliček, zastupnik u Hrvatskom saboru i predsjednik Hrvatskih suverenista.

Kao bivši dogradonačelnik Vukovara usporedio je Mostar i Vukovar, podijeljenost tih gradova i probleme koji se javljaju zbog te podijeljenosti.

Govorio je o suvremenoj desnoj političkoj sceni i što je danas politička desnica.

Zašto su došli zastupnici ECR grupacije iz Europskog parlamenta u Mostar i kako mogu pomoći hrvatskom pitanju u BiH, što su glavni problemi Hrvata u BiH te kako im njihovi sunarodnjaci, koji žive u Hrvatskoj, a rođeni su u BiH, mogu pomoći, pogledajte u novoj emisiji Podcasta Bura koju je uredio i vodio Mario Nikolić.

(www.jabuka.tv)

7 komentara

  • pavliček.raditogse traži izmjenu izbornog zakona.da dobijete enditet.nećete to nikad dobit.izborni zakon neće se mjenjat.imaš hrvatski pasoš.promjeni prebivalište.ćao

    • E Haso izgleda da ti nemas cenifu kod kuce pa se..s po internetu. Znamo mi sta vi nama zelite ali to nece NIKADA proci, makar cekali ponovo 500 godina. Nekakvo “pomirenje” kod velike vecine nema sanse, jer je jasno sta su vam ciljevi.Hrvatski pasos je za tebe fakultetska diploma, a gdje mozes ti sa svojim otici i pod kojim uvjetima? Vidis kako se tvoji sve cesce izjasnjavaju kao Hrvati, da bi se dokopali vlasti ili hrvatske putovnice, preodgoji njih malo.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.