Pavić: Kyrgios je cirkusant i idiot

Mate Pavić i Nikola Mektić doživjeli su veliko razočaranje na prvom Grand Slamu sezone kada su na Australian Openu ispali u drugom kolu od Nicka Kyrgiosa i Thanasija Kokkinakisa. Kasnije su Australci tvrdili da ih je trener hrvatskog para htio fizički napasti.

Jedan od njihovih trenera mi se unio u lice i prijetio mi da će me udariti. Apsurdna situacija. Bilo je stvarno ozbiljno, njegov nos dodirivao je moj nos, urlao je, ali ja sam bio potpuno spreman potući se s njim. Sve je spriječio Thanasi, koji me smirio, rekao je Kyrgios.

Pavić se sada u podcastu Wish&Go osvrnuo na taj susret s Australcima.

Ne znam kako bih vam dočarao to. Nisu korektni, teško je igrati u tim uvjetima protiv Kokkinakisa i pogotovo Kyrgiosa, koji je, da budem politički korektan, cirkusant i idiot. Kyrgiosu se jako puno dopušta, ne poštuje protivnike, rekao je Pavić, prenosi Index, i dodao:

Imamo s jedne strane igrača poput Monfilsa, koji je showman i koji je zanimljiv, a Kyrgios je obični cirkusant i pun nepoštovanja. Opet taj Kyrgios ima bazu svojih fanova u Australiji i dopušta mu se nekorektno ponašanje na terenu.

Treneri Mektića i Pavića htjeli istući Nicka Kyrgiosa?

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.