Par prilikom preuređivanja kuće ispod poda pronašao veliku kadu

Par iz Wisconsina, Jenny i Mark Ronson, su kupili svoj novi dom prije tri i pol godine, a prodala im ga je starija žena. Ona je znala da se u kući nalazi kada, ali ju nije više koristila jer je bila prestara pa je tu prostoriju više koristila kao ured.

Bilo je nemoguće zamisliti kako će to izgledati, ushićeno priča Mark. Zapravo, Marku je bio prioritet provjeriti kadu nakon što su on i njegova žena uselili u kuću.

Prvo što sam učinio nakon što smo se uselili i malo sredili kuću bilo skidanje poklopca koji je bio preko kade, da vidim što se zapravo krije iza njega, rekao je Mark. Bio je vrlo uzbuđen jer htio što prije vidjeti kako će ta kada izgledati. Također, Mark je morao biti oprezan dok je podizao drveni poklopac koji je bio na kadi.

Nisam želio oštetiti kadu razdvajajući je od drvene površine. Pokušao sam ručno izvući što više vijka, ali neke su se stvari ipak trebale razdvojiti, rekao je. Započeo je proces pomoću krunske pile kako bih mogao napraviti nekoliko rupa i zaviriti u kadu.

Nakon što sam shvatio kako je to sve sklopljeno, izrezao sam veliki kvadrat u sredini kako bih mogao lakše doći do kadeopisao je Mark postupak. Veći kvadrat omogućio mu je da vidi kadu mnogo više. Plavi, cvjetni uzorak pločica postajao je sve više vidljiv, što Mark nije očekivao.

Bili smo doista šokirani i prezadovoljni što se u našoj kući našlo nešto tako lijepo, rekao je Mark. Pločice su bile jednostavno prelijepe. Također, Mark je bio zaista zahvalan kad je otkrio da su prethodni vlasnici vodili tako veliku brigu o kadi i uspjeli je toliko očuvati.

Par uopće nije očekivao da će kada biti tako velika i duboka. Nakon što je Mark rastrgao poklopac, morao je koristiti materijal za poravnavanje kako bi uklonio nepotrebne rubove. To je za njega bio vrlo mučan posao jer prostorija imala grubi, šljunkovit pod.

Zatim smo na kamene podove stavili novi premaz sredstva za brtvljenje, a nakon toga provodili sate i sate dok nismo sve fuge izbijelili, a kadu dezinficirali, priča Mark. Ipak, kada još uvijek nije funkcionalna jer su otkrili da trebu zamijeniti jednu od pumpi za vodu, no nadaju se da će taj posao obaviti čim je prije moguće.

Također, par je ispričao kako su ugradili i sigurnosni sustav te alarm. Naime, imaju malo dijete i tvrde da se ne žele brinuti o tome hoće li biti bez nadzora, piše Insider, prenosi 24sata.hr.

Draga žena koja nam je prodala ovu kuću je rekla kako joj je važno da ova kuća ode k dobroj obitelji obitelji, rekao je Mark i dodao da im je lokacija kuće izvrsna jer preko puta stanuju roditelji njegove žene.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.