Pamela Anderson o “MeToo” pokretu: Majka me učila da ne idem u hotel sa strancima

Mene je moja majka učila da ne odlazim u hotel sa strancima, izjavila je bivša Playboy zečica Pamela Anderson (51).

Tom izjavom rekla je iskreno mišljenje o “MeToo” pokretu u kojem navodno silovane žene žele stvoriti svijest o njihovom problemu.

Istaknula je da joj je sve to malo previše i da bi se žene trebale malo više pobrinuti o vlastitoj sigurnosti.

Vjerojatno će me ubiti jer sam rekla što mislim, ali ovaj feminizam zna otići predaleko. Ja sam feministkinja, ali mislim da je ovaj treći val feminizma dosadan i da paralizira muškarce, objasnila je Pamela u australskoj televizijskog emisiji.

Pokret je započeo nakon optužbi protiv producenta Harweya Weinsteina (66), nakon čega se više stotina žena javilo sa svojim pričama o navodnom silovanju. Komičar Bill Cosby (81) zbog takvih optužbi završio je u zatvoru. Posljednjih mjeseci sve je više slavnih osoba koje govore protiv pokreta, uključujući i glumicu Lindsay Lohan (32).

Ako muškarac više ženi ne može reći da izgleda lijepo, mislim da je to sra*e. Jer to je samo ljudska interakcija, a gdje bismo bili bez toga da se možemo diviti drugom ljudskom biću, rekla je britanska TV voditeljica Melanie Sykes(48) koja je također protiv “MeToo” pokreta, prenose Nezavisne.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.