Ovog petka svi putevi vode u Međugorje na koncert Tomislava Bralića i Klape Intrade

Ovog tjedna, sve prave ljubitelje dalmatinske pisme svi putevi vode u Međugorje, gdje će svoj koncert u petak 28.7., održati Tomislav Bralić i Klapa Intrade!

Kad su prije 38 godina kretali – skromni i jednostavni, ni Bralić ni Klapa Intrade nisu mogli ni slutiti koliko će rasprodanih koncerata održati i gdje će sve pronijeti klapsku pjesmu, a Međugorje im je, čini se, omiljena destinacija.

Hvala svima koji su uz nas sve ove godine. Hvala našoj publici koja dolazi na naše koncerte – vi ste naše najveće bogatstvo. Vi ste ono zbog čega trajemo. Vidimo se u petak u Međugorju, poručio je Tomislav Bralić publici u Hercegovini nekoliko dana pred koncert koji ih očekuje u amfiteatru HERCEG Etno sela.

Uz to, Bralić nam je otkrio da će ove godine klapa Intrade nastupiti u punom sastavu, sa čak 11 članova i da će koncert biti raskošniji i još puno kvalitetniji od onoga u kojem je publika mogla uživati prije dvije godine.

A već je prije dvije godine bilo teško reći na koju je pjesmu međugorska publika najbolje reagirala, jer su sve pjesme Tome Bralića i klape Intrade posebne, autentične i pažljivo odabrane, pa ne čudi da je i aktualni singl „Našu pismu pivaju“ gotovo preko noći postao još jedan novi hit.

Tu našu dalmatinsku pismu stvarno triba proživiti, kroz dušu i kroz kožu osjetiti. Moraju te trnci proći dok pivaš, naglašava Bralić čiji će upečatljiv bariton u petak okupati HERCEG Etno selo, i publici pokloniti sve one prelijepe pjesme „Zora bila“, „Croatio, iz duše te ljubim“, „Kada jednom odem“, „Ne mogu te prestat jubit“, „Još bi tija”, „Lipe oči“ te mnoge druge.

A trnci će zasigurno prožimati sve u publici dok budu u glas pjevali s Tomislavom Bralićem i Klapom Intrade pjesme koje s dubokom emocijom pjevaju o ljubavi prema ženi, moru i rodnome kraju.

Zvonak, topao i jedinstven glas Tomislava Bralića u kombinaciji s glasovima Klape Intrade razlog su da ovog petka i vi budete dio čarobne koncertne večeri u HERCEG Etno selu s početkom u 21 sat.

Ulaznice su gotovo rasprodane! U prodaju smo pustili posljednji kontingent, ali interes je uistinu velik i koncert će biti rasprodan, potvrdio nam je Ivan Glibo, iz agencije Inter Connect Mostar, producent i organizator koncerta Tomislava Bralića i Klape Intrade u Međugorju.

Razlog više da požurite po svoje ulaznice za ovaj iščekivani koncert, a ulaznica još ima online u sustavu Entrio.ba, na info pultu Mepas Malla u Mostaru i na recepciji HERCEG Etno sela Međugorje!

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.