Ovog glumca iz “Prijatelja” susjedi mrze, a s kolegama iz serije se ne druži

I dok se Courteney Cox, Lisa Kudrow i Jennifer Aniston često na društvenim mrežama hvale zajedničkim fotografijama, a Matt LeBlanc i Matthew Perry u intervjuima ne skrivaju koliko se međusobno vole i poštuju, postoji jedan glumac iz popularne serije “Prijatelji” koji drugima ipak nije toliko simpatičan.

Riječ je o Davidu Schwimmeru koji je utjelovio Rossa, a kojeg prati glas ne pretjerano omiljene osobe među drugima.

Upravo je David bio taj koji je odbacio svaku mogućnost reuniona “Prijatelja”, dok su izjave drugih glumaca dale naslutiti da bi se oni tome čak i veselili.

Ne, ne. Mislim da smo je savršeno završili, rekao je Schwimmer u jednom intervjuu i uništio nade fanova.

Courteney Cox jednom je prilikom dala naslutiti da je Schwimmer kriv što nema reuniona.

Nismo imali reunion “Prijatelja” od 2004. godine. Oko 80 posto nas se skupi, ali uvijek jedna osoba odustane na kraju. Ne želim imenovati, ali možda bi to mogao biti Schwimmer, rekla je Cox u jednom intervjuu.

David Schwimmer

Proljetos je Schwimmer objavio fotografiju sa seta i tagirao Matta LeBlanca, a ovaj na objavu nije reagirao pa je nekima i to bilo sumnjivo kad se o odnosima glumaca iz “Prijatelja” radi.

Ipak, svi oni često naglašavaju da su tijekom snimanja bili veoma bliski te da jedni druge doživljavaju kao obitelj pa je moguće da je riječ samo o glasinama. No, glasine nisu to da Schwimmera ne vole susjedi koji su to čak napisali i na pročelje zgrade na Manhattanu, prenosi Index.hr.

2013. godine Schwimmer je naljutio susjede na Manhattanu kad je srušio kuću iz 19. stoljeća, a radovi na novoj kući trajali su godinama. “Ross nije cool”, zatim su susjedi išarali po zgradi i tako svima dali do znanja da ne vole Schwimmera.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.