Ovo su najbolji web preglednici za Androide – Jabuka.tv

Ovo su najbolji web preglednici za Androide

Dobra aplikacija može surfanje internetom na pametnom telefonu učiniti dobrim iskustvom.
Evo koje vam preporučujemo i zašto, piše Tportal.hr.

Google Chrome

Googleov web preglednik za mobitele nudi hrpu značajki, poput primjerice mogućnosti pokretanja pretraživanja iz adresne trake, anonimno surfanje i automasko ispunjavanje web obrazaca.

Najviše ćete moći izvući iz njega ako imate korisnički račun pri Googleu. Jednom kad se ulogirate Chrome će sinkronizirati vaše oznake (bookmark), tabove i povijest pretraživanja na svim uređajima na kojima ga koristite, pamtit će korisnička imena i lozinke…

I bez korisničkog računa možete koristiti značajke kao što su surfanje s tabovima, Data Saver (smanjuje potrošnju podataka i povećava brzinu surfanja) i slično.

Opera

Opera Mobile uradak je ekipe koja je napravila web preglednik Operu za Windows i MacOS. Redovno dobiva nove značajke putem besplatnih nadogradnji. Tako, recimo, odnedavno dolazi s ugrađenom blokadom za oglase i trakom za tražilicu koja može skenirati QR kodove.

Podržava surfanje s tabovima i u anonimnom načinu rada, upravljanje lozinkama i automatsko ispunjavanje obrazaca. Kao i Chrome, sinkronizirat će postavke s drugim uređajima ukoliko se ulogirate.

Firefox

Osnovni web preglednik fondacije Mozilla jedinstven je po tome što podržava proširenja (ekstenzije), alate vanjskih dobavljača koji mogu obogatiti iskustvo surfanja na različite načine: blokadom oglasa, pretvaranjem teksta u govor, upravljanjem lozinkama… Nudi noćni način rada kako ne biste ostavili oči na zaslonu, set alata za zaštitu privatnosti, sinkronizaciju postavki…

Firefox Focus

Ovo je specijalističko izdanje Firefoxa za one među vama koji žele višu razinu sigurnosti. Aplikacija ogoljenog sučelja sakrit će oglase, prikazati vas koliko vas programa prati i koliko ih aktivno blokira na svakoj stranici koju posjetite te vas povremeno podsjetiti kako je dobro počistiti povijest pretraživanja.

Puffin

Web preglednik tvrtke CloudMosa nudi nesvakidašnje značajke poput oponašanja kursora računalnog miša, virtualnog gamepada i više različitih tema kojima možete osvježiti izgled vašeg preglednika.  Poseban je i po tome što još uvijek podržava Adobeov Flash pa možete igrati igre i posjećivati stranice koje ga rabe. Na žalost, postoji ograničenje: do 12 sati dnevno.

Na raspolaganju je i anonimno surfanje, sažimanje podataka i dodaci za povezivanje s Twitterom, Facebookom i Pocketom.

Dolphin

Četiri godine star web preglednik nudi vlastitu inačicu glasovnog pretraživanja u potrazi za stvarima nazvanu Dolphin Star, upravljanja gestama i skupljača vijesti.

Također podržava proširenja, tabove, automatsko popunjavanje obrazaca i usklađivanje lozinki.

Samsung Internet Browser Beta

Prisutan mahom na pametnim telefonima iz serije Galaxy, Pixel i Nexus, ovaj preglednik može blokirati neželjeni sadržaj te prikazati sadržaj koji želite vidjeti u visokom kontrastu, što je značajka namijenjena slabovidnim osobama.

Također nudi sinkronizaciju bookmarkova, spremljenih stranica i tabovima s uređajima koji nisu Sasmungovi, uz pomoć odgovarajućih proširenja, pišeDigital Trends.

(www.jabuka.tv)

 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.