Ovo su mjesta na kojima neki ljudi skrivaju novac po kući, a većina ih se ne bi sjetila

O ovoj temi su govorili i korisnici društvene mreže Quora koji su predložili mnogo kreativnih rješenja, a donosimo ona najzanimljivija.

1. U zamrzivaču

Koji lopov može odvojiti dovoljno vremena da prekapa duboko zamrznutu hladnjaču? Nijedan, njima je ionako cilj u što kraćem vremenu i sa što manje buke obaviti svoj plan. Ono što želite sakriti stavite u plastičnu vrećicu sa zatvaračem tako da bude zaštićeno od vlage.

Stavite to u dno zamrzivača kojeg kasnije popunite.

2. U držaču za WC papir

Većina držača za WC ima rolu na koju se papir umetne, a ova rolica najčešće je potpuno šuplja. Odvojite poklopac s nje i smotani novac pospremite bez straha da će ga itko pronaći, prenosi Vecernji.hr.

3. Ispod police

Bilo da imate ormar ili stol s policama na izvlačenje svoje vrijedne stvari možete uspješno skriti od svih. Vrijedne dokumente ili novac stavite u omotnicu koju će potom zalijepiti za dnu police.

Ovaj način potpuno je neprimjetan dok se polica u potpunosti ne izvadi.

4. U kantici boje

Tko god da ima garažu, sigurno ima i nekoliko kantica napola potrošene boje za zidove. Ispraznite i očistite jednu od manjih limenki s bojom. Nakon što u nju stavite ono što želite sakriti od očiju javnosti vratite je na njeno mjesto među ostalim kantama i kanticama.

5. U kaputu

Nositi veliku količinu novca u kaputu nije najpametnija opcija, zar ne? Pa svejedno, novac sakriti u kaput može biti genijalna ideja.

Izrežite džep nekog kaputa, sakoa ili pak jakne koju ne nosite često i u postavu umetnite novac ili dokumente. Izrezano zašijte s par šavova i odjevni predmet pospremite na dno ormara.

6. U pijesak

Mačkoljupci, pozor! Briga o vašem omiljenom krznenom ljubimcu može poslužiti i kao idealna inspiracija za pronalazak mjesta na kojem ćete skriti vrijedne stvarčice.

U vrećicu sa zatvaračem stavite ono što ste planirali, a onda vrećicu zakopajte u mačji pijesak. Onaj neiskorišteni, naravno.

7. Usisavač

Ako mislite da je podizanje usisavača iz ormara ili ostave grozno vama koji morate čistiti, sjetite se i da ne postoji lopov koji bi se dosjetio napraviti to isto.

U vrećicu sa zatvaračem čvrsto omotajte ono što želite sakriti kako u vrećicu ne bi ulazio zrak i jednostavno – usisajte! Vreća od usisavača čuvat će vaš novac na sigurnom.

(www.jabuka.tv)


11 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.