Ovo je video koji će CNN emitirati u slučaju Smaka svijeta

Prije 34 godine, kada je program CNN-a prvi put vidio svjetlo dana, osnivač tvrtke Ted Turner obećao je neprestan program koji će prekinuti samo Smak svijeta.

“Uz poneki mogući problem sa satelitom, mi nećemo prestati emitirati sve dok svijet ne prestane postojati”, rekao je Turner koji je u skladu sa uvjerenjem navodno pripremio oproštajni video.

“Ići ćemo uživo, prenosit ćemo Smak svijeta i to će biti naš posljednji ispraćeni događaj. Kada kraj naposljetku dođe, emitirat ćemo izvođenje kompozicije ‘Nearer My God To Thee’ prije nego što se zauvijek ugasimo”, rekao je Turner, prenosi Klix.ba

Mnogi su mislili da se šali, a sada postoji dokaz da je 78-godišnji Turner bio ozbiljan. Video je pohranjen u CNN-ovoj NAS arhivi (Newsource archive system) pod nazivom Turner Doomsday Video.

Ispod videa stoji napomena “HFR (Hold for Release) till end of the world confirmed” ili “Čuvaj do potvrde Smaka svijeta”. Zanimljivo je da je istu skladbu svirao orkestar na Titanicu za vrijeme potonuća broda 1912. godine.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.