Ovo je trenutno najgledanija Netflixova serija koja nije na engleskom jeziku

Netflixova serija Triptych trenutno je najgledanija neengleska TV serija u svijetu. Već je dva tjedna na prvom mjestu u ovoj kategoriji, a od 27. veljače do 5. ožujka gledatelji su proveli više od 39 milijuna sati gledajući je.

Triptych je meksički triler od osam epizoda o sestrama blizankama koje su razdvojene po rođenju, a radnja serije inspirirana je stvarnim događajima, navodi se na početku prve epizode.

O čemu je riječ?

Cosmopolitan piše kako se ne zna sa sigurnošću koja je priča inspirirala seriju, no navode da jako podsjeća na priču poput one predstavljene u dokumentarcu Tri identična stranca iz 2018. godine. U tom dokumentarcu troje ljudi u odrasloj dobi saznaju da su braća i sestre. Naime, priča prati trojke razdvojene pri rođenju koje se susreću kasnije u životu i otkrivaju da su ih usvojile različite obitelji.

No, u Triptychu je radnja puno mračnija.

Nakon što forenzička agentica Rebecca dođe na mjesto događaja gdje je policija ustrijelila ženu po imenu Aleida, počinje shvaćati kako mrtva žena izgleda poput nje – čak joj zna i ime i imaju rođendan na isti dan. Dok Rebecca istražuje svoju blizanku, ubrzo otkriva da dijele DNA s trećom sestrom. S vremenom Rebeccino istraživanje otkriva zastrašujuće činjenice o triju koji “ugrožava sve oko sebe”.

(www.jabuka.tv | Foto: Netflix)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.