Ovo je novi BMW serije 7

I dok će u BMW-u morati poraditi na zatvaranju kanala kroz koji cure informacije i fotografije, na nama je da se naviknemo na novi izgled obnovljene bavarske krstarice.

Dobra je vijest da se i dalje radi o trovolumenskoj arhitekturi pomalo konzervativnog dizajna. Ono što će iznenaditi čak i najveće pozere je veličina prednje maske zahvaljujući kojoj će svatko znati prepoznati facelift modela. Bavarci su definitivno odlučili biti jači od Audija i Singleframe maske, pa su bubrege povećali i preko granice dobrog ukusa, a za dodatnu zamijećenost podarili im i 3D potpis, piše Index.hr.

Ali kao što su mnogi konstatirali i kod X7, o ukusima i posebno ljepoti ne treba odmah raspravljati i prijeko suditi, već je bolje ideju pustiti na sud javnosti nakon što se slegnu prvi dojmovi. Redizajn donosi i nova svjetla, a blagi redizajn pretrpio je i poklopac motora. Straga također nova grafika svjetla i dodatno povećani otvori ispuha.

U iščekivanju službene premijere najavljene za idući tjedan ostavljamo vas u društvu fotografija pojedinih dijelova automobila.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.