Ovo je nova Miss Universe

Na 70. svjetskom izboru ljepote u Izraelu odabrana je nova Miss Universe. 21-godišnja Harnaaz Sandhu, Miss Indije, izabrana je za Miss Universe za 2021. godine.

Sandhu je iza sebe ostavila 79 djevojaka iz različitih zemalja. Titulu prve pratilje osvojila je Miss Paragvaja Nadia Ferreira, dok je za drugu pratilju izabrana Miss Južne Afrike Laleu Mswane. Krunu Miss Universe Harnaaz je uručila prošlogodišnja pobjednica Andrea Meza, prenosi Index.hr.

Harnaaz Sandhu se na natjecanju predstavila kao snažna zagovornica jačanja položaja žena u svijetu. Inače radi kao glumica, a najveća inspiracija joj je poznata Pryanka Chopra. U slobodno vrijeme bavi se jogom, plesom, kuhanjem, jahanjem konja i igranjem šaha.

Sandhu je bila glavna favoritkinja kladioničara za titulu Miss Universe. Već je dobro poznata u svijetu modelinga jer je posljednja pobjednica LIVA Miss Diva, a okrunjena je i titulom Miss Indije, što je jedna od najprestižnijih nagrada. Indija je posljednji put pobijedila na izboru za Miss Universe 1994. zahvaljujući Sushmiti Sen.

U top 16 ušle su predstavnice iz Amerike, Južne Afrike, Venezuele, Paragvaja, Filipina, Arube, Indije, Amerike, Velike Britanije, Japana, Bahama, Porto Rica, Paname, Singapura, Kolumbije i Francuske.

Hrvatsku je predstavljala lijepa Dubrovkinja Ora Ivanišević, studentica menadžmenta u turizmu. Ora nije ušla u top 16 na izboru u Izraelu. Prije samog natjecanja rekla je da je ponosna što je Hrvatica.

Ponosna sam na to tko sam, odakle dolazim i tko želim biti. Ponosna sam na putovanje na koje ću krenuti i iskustvo koje ću čuvati do kraja života. Ponosna sam što ću sutra prošetati tom pozornicom, i ponosna sam što sam Hrvatica, napisala je Ora na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miss Universe (@missuniverse)

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.